Keystone logo
Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Invoering

Waarom Olympus Aviation

De juiste vliegschool kiezen

De keuze van de juiste trainingsschool is de eerste stap op weg naar een bekwame privé- of professionele piloot en de belangrijkste beslissing die u zult nemen.

Er is geen losse benadering om te leren vliegen. Een succesvolle vliegcarrière is alleen mogelijk door het verkrijgen van de beste opleiding tijdens de vormingsuren van de luchtvaartopleiding. De kerndoelstelling van OA is om vanaf dag één de best mogelijke basis te bieden voor studentpiloten. We maken geen sluiproutes en laten niets aan het toeval over.

"Vliegen is een kunst en de kunst van het vliegen wordt door de juiste staf geleerd en geleerd."

Geweldige educatieve ervaring

Hoogtepunten van Cpt Stavros Anastasiadis, hoofdvlieginstructeur van Olympus Aviation

Met meer dan 34 jaar ervaring als piloot van de luchtmacht, burgerpiloot, vlieginstructeur, vlieginstructeur, vliegexaminator, met een totale vliegtijd van 13300 uur, bestaande uit 3800 luchtmachturen, 9250 burgeruren en 250 watervliegtuigen, wordt beschouwd als een van de beste vlieginstructeurs in Griekenland.

Een voorbeeld van solide onderwijs- en instructievaardigheden in een zeer veeleisende luchtmacht en commerciële omgeving, door uitvoering van syllabusontwerp, -beheer en herziening voor piloten op instapniveau, terwijl ze effectieve trainingscursussen, PPL, van 0 tot ATPL (Air Transport Pilot License) bieden, MCC, supervisie en beoordeling bij vier vliegopleidingsorganisaties (FTO's / ATO's) volgens JAA / EASA-voorschriften. Meer dan 280 privé- en professionele piloten opgeleid.

Auteur van het boek De kunst en techniek van vliegen .

Vluchtveiligheid
Het belangrijkste doel van OA is om professionele training te bieden in overeenstemming met de FCL / EASA-voorschriften inzake vliegveiligheid en onderhoudsnormen. OA gebruikt alleen volledig gecertificeerd door EASA en HCAA van Griekenland, vliegtuigen. Klik hier voor meer informatie over het bedienen van een luchthaven.


train ervaring
Olympus Aviation is een goedgekeurde JAA / EASA-opleidingsorganisatie EL-ATO 134 Horizon Aviation Academy, in Thessaloniki / Griekenland, met toestemming van de Helleense burgerluchtvaartautoriteit (HCAA). Olympus Aviation is opgericht door professionele piloten van de luchtmacht- en burgerluchtvaartindustrie met duizenden vlieguren en geweldige ervaring in het trainingsproces. Grondinstructeurs hebben bewezen gespecialiseerde vaardigheden en jarenlange ervaring in de luchtvaart.

Uitstekend weer
De uitstekende weersomstandigheden in Thessaloniki stellen ons in staat om het hele jaar door ononderbroken training te geven, zonder kostbare tijd en geld te verspillen.
In de zomer liggen de hoge temperaturen hier meestal tussen de 27 en 33 graden Celsius, hoewel ze soms hoger klimmen.
In de herfst- en wintermaanden zijn de nachten aanzienlijk koeler en liggen de normale hoge temperaturen overdag tussen 21 en 25 graden Celsius.

Meer dan 50 luchthavens (internationale opbouw)
Voor gevorderde training hebben studentenpiloten en Hour Builders de mogelijkheid om meer dan 50 luchthavens en vliegvelden rond het Griekse vasteland en eilanden te bezoeken en te trainen (bijv. Mykonos, Santorini, Corfu, Kreta, Rhodos, Kos, Zakynthos, Skiathos, Mytilini) en op veel andere Europese luchthavens, zowel voor VFR- als IFR-naderingen.

In slechts 12 maanden
In Olympus Aviation is de gemiddelde tijd die nodig is om de Zero to ATPL-cursus te voltooien 12 - 14 maanden, inclusief alle trainingen en examens.

Gastvrijheid
Bij OA wordt u persoonlijk begeleid door elke fase van uw trainingsprogramma, in een gastvrije omgeving, van de eerste kennismakingsvlucht tot en met de dag dat u uw voltooiing van het certificaat op relatieve licentie ontvangt.

Locaties

Locaties
  • 14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece

Vragen