Keystone logo
Oakland City University

Oakland City University

Oakland City University

Invoering

online programma's

Oakland City University maakt het gemakkelijker dan ooit om de mate je wilt, het maakt niet uit waar je woont te verdienen. Onze brede selectie van graduate en undergraduate online opleidingen geeft je niet alleen onbegrensde carrièremogelijkheden, maar ook kunt u uw persoonlijke en professionele doelen te bereiken in minder tijd tegen een betaalbare prijs. Bij OCU, accepteren wij tot het bedrag van de overdracht credits geaccepteerd bij andere hogescholen en universiteiten, maar ook als complete eerdere ervaringen assessments te verdubbelen, om uw kosten nog verder te snijden.

Bekijk onze uitgebreide lijst van online graden, en zie hoe onze handige 5-week de klas rotatie en de flexibele online levering u kunt nemen om het volgende niveau van je carrière.

HEAD In de kern van de OCU Foundation is een verbintenis tot een ongeëvenaarde onderwijs in de liberal arts and sciences. Deze brede educatieve ervaring bereidt onze studenten met de kennis die nodig is om de principes geleerd in de klas om de problemen en vraagstukken van vandaag toe te passen.

HART De voorbereiding van het hoofd, zonder de verbinding met het hart verlaat een persoon leegte van het doel. De universiteit vindt dat de geestelijke vorming van het individu is van cruciaal belang voor het succes van een student. Rijk aan de traditie van de Algemene Doopsgezinde benaming OCU biedt studenten, docenten en medewerkers de kans om hun eigen geloof te onderzoeken en om een ​​goed begrip van wat zij werkelijk geloven en de mogelijkheid om hun geloof verbaal uiten ontwikkelen.

HANDEN Kennis zonder de mogelijkheid om toe te passen wordt weinig meer dan een academische oefening. De OCU Foundation geeft studenten de mogelijkheid om ex-press hun geloof en academische prestaties door geleide reacties zoals internationale missie reizen en dienstverlening aan de gemeenschap.

WAAROM KIEZEN OCU ONLINE?

VERSNELD Oakland City University cursussen zijn ofwel 5 of 8 weken lang. Met meerdere startdata kun je eenvoudig je onderwijs aan te passen aan uw schema past.

CONVENIENT Bestudeer overal, op elk moment. Onze online programma's maken het eenvoudig om de beste geloof gebaseerde onderwijs, ongeacht waar je bent te krijgen.

HOGE KWALITEIT Word lid van onze warme vertrouwen gebaseerde gemeenschap en hebben toegang tot een netwerk van professionals over de hele wereld.

BETAALBARE OCU biedt een kosteneffectieve christelijke opvoeding. Met onze online programma's bespaart u op reiskosten en kan de tijd die u opstijgen van het werk te verminderen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Oakland City

    138 North Lucretia Street Oakland City, Indiana 47660, 47660, Oakland City

Vragen