Keystone logo
Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Invoering

Met een exclusieve focus op digitale marketing, is Online Marketing Institute ( OMI ) uniek gepositioneerd om u de nieuwste praktische, real-world kennis te bieden om u voorop te blijven lopen. Je bent bezig. Daarom ontwikkelen we zeer gerichte lessen van 5-10 minuten waartoe u vanuit uw werk, thuis of mobiel toegang hebt volgens uw schema.

Onze brede curricula bieden een frisse kijk op de belangrijkste digitale onderwerpen, gegeven door vakexperts die ook uitzonderlijke docenten zijn. Zo blijf je niet alleen actueel, maar blijf je geïnspireerd.

Online Marketing Institute werkt met u samen om vaardigheids- en kennislacunes te beoordelen. We zullen een trainingsprogramma opstellen om medewerkers te helpen de kritische tactieken en strategieën onder de knie te krijgen die de bedrijfsgroei stimuleren.

Met Digital Marketing Training kunt u uw teams trainen in digitale marketingtools, tactieken en strategieën. Marktleiders geven microlessen op video over de belangrijkste en meest relevante digitale marketingonderwerpen van dit moment. Volledig aanpasbare & branded portal kunt u de inhoud en het leren selecteer Pathways die goed zijn voor uw bedrijf, per regio, afdeling of persoon. Met het rapportagedashboard, Digital Diagnostic IQ en andere engagementtools kunt u kennishiaten identificeren en de voortgang van uw team volgen.

Training op maat biedt on-demand videotraining aan uw personeel of klanten in een privé-leerportaal dat volledig is aangepast aan de behoeften van uw bedrijf. Onboard klanten en train ze in uw product om ervoor te zorgen dat ze het echt begrijpen en optimaal benutten, waardoor de klantloyaliteit toeneemt. U kunt uw eigen inhoud gebruiken of Online Marketing Institute lessen laten produceren met behulp van de nieuwste educatieve ontwerpmethoden. U kunt belangrijke tools toevoegen, zoals een tracking- en rapportagedashboard, beoordelingen, huiswerk en leertrajecten.

Locaties

  • San Francisco

    San Francisco, Verenigde Staten

    Vragen