Keystone logo
© Eva Dang
Online Academies

Online Academies

Online Academies

Invoering

75% korting op alle cursussen met behulp van de code SA75

Wil je inschrijven voor een cursus om ...

  • Verbeter je carrière
  • Verbeter een bepaald aspect van uw thuisleven
  • Ontwikkel een nieuwe interesse

Dan zult u genieten van en profiteren van deze Fast Track-methode van studie die beschikbaar is in een uitgebreide selectie van cursussen.

Fast Track Courses

Deze online cursussen worden mooi gepresenteerd in een modulaire stijl die uw kennis en begrip op de bewezen, stapsgewijze manier bouwt. Dit maakt het leren een plezier en je hebt geen eerdere onderwijskwalificaties nodig.

In plaats van de samenstelling van een geschreven opdracht aan het einde van elke module te moeten bespreken, zijn er een reeks meerkeuzevragen. Deze zorgen ervoor dat je het materiaal hebt geabsorbeerd en ze fungeren ook als een zekere manier om de belangrijkste punten te onthouden. Niet alleen dat uw studietijd wordt verkort en dat geldt ook voor de kosten.

Een dergelijke presentatiemethode stelt u in staat om uw cursus te studeren en met succes af te ronden waar en wanneer u maar wilt, hetzij op een laptop of tablet.

Deze Fast Track-cursussen zijn ofwel onafhankelijk geaccrediteerd onder de ABC Awards QLS-licentie of gecertificeerd door Online Academies .

Meerkeuzemethode voor het beoordelen van modules

Uw individuele modules worden beoordeeld door het invullen van een reeks meerkeuzevragen. Met deze methode kun je gestaag door de cursus gaan en tegelijkertijd de belangrijkste punten van elke module onthouden.

Gecertificeerde cursussen

Je krijgt een Online Academies Diploma als je alle multiple choice vraagbeoordelingen van de modules succesvol hebt afgerond. Dit verklaart dat je de cursus hebt voltooid en het materiaal erin hebt begrepen.

Aanbevolen cursussen

Als je ervoor hebt gekozen om een ​​geaccrediteerde cursus te volgen, zal er een online vragenlijst zijn om te nemen nadat de laatste meerkeuzevragen met succes zijn afgerond. Dit verleent onafhankelijke accreditatie onder het Quality Quality Scheme van de ABC Awards

Tutor-ondersteuning

Wanneer je je inschrijft, kun je vertrouwen op succes hebben, want er zal een ervaren, gekwalificeerde en vriendelijke mentor beschikbaar zijn om je vragen te beantwoorden. Contact zal per e-mail zijn.

Jouw tijd!

Je hebt de vrijheid om je eigen tijd te kiezen om te genieten van je studie.

Jouw tempo!

Volg je cursus in 2 weken of neem 2 jaar. De keuze is aan jou.

Uw investering!

Het is tijd om in u te investeren. En we ondersteunen u met lage, lage tarieven.

Je toestel!

Gebruik wat u op dat moment gemakkelijk was; Laptop, tablet of smartphone.

Jouw locatie!

Pas je studie aan rond je bewegingen; thuis, tijdens reizen of ontspannen.

Locaties

  • Bournemouth

    Unit 8 & 9 St Stephens Court, 15-17 St Stephens Road, , Bournemouth

Vragen