Keystone logo
Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Invoering

Onze lieve vrouw van de universiteit van het meer is een particuliere, katholieke universiteit met een diepe verbinding met de geschiedenis en gemeenschap van San Antonio. Opgericht in 1895 door de Congregatie van de Goddelijke Voorzienigheid, hebben we een reputatie opgebouwd voor onze persoonlijke leerstijl. Sinds 2011 is OLLU genoemd naar de Honour Roll van het Hoger Onderwijs Community Service van de president. Wij zijn een universiteit die studenten helpt hun volledige potentieel te ontwikkelen in een omgeving die bemoedigend en stimulerend is.

Onze online opleidingen bereiden professionals voor om leiderschap te leveren en wetenschappelijke bijdragen te leveren aan de vooruitgang van kennis op hun vakgebied, de meest actuele informatie en technologie toe te passen bij besluitvorming en probleemoplossing, samenwerken, productief en ethisch in cultureel diverse omgevingen, en een bijdrage leveren aan de missie van de universiteit door in de behoeften van hun gemeenschap te voorzien.

OLLU is toegewijd en open voor de veranderende behoeften van onze studenten. Professoren bieden een schat aan kennis en ervaring aan elke cursus en zijn beschikbaar om studenten te helpen door persoonlijke ontmoetingen, e-mail of per telefoon. Studenten staan voorop bij OLLU: Je leert van instructeurs met realtime ervaring en academische referenties, die verder gaan dan de theorie om je rol en verantwoordelijkheden uit te leggen.

Locaties

  • San Antonio

    411 S.W. 24th St., 78207, San Antonio

    Vragen