Keystone logo
Pacific College

Pacific College

Pacific College

Invoering

Pacific College zet zich in om de hoogste normen in het onderwijs te bieden door een continu intellectueel groeiproces, karakterontwikkeling en academische integriteit te bevorderen om professioneel en persoonlijk succes te behalen in het door de student gekozen beroep.

Pacific College zich in voor de volgende institutionele leerresultaten: Beheersing tonen van kennis en vaardigheden die zijn geleerd in een uitgebreide opleiding om vervulling te bereiken in een gekozen beroep en een identiteit te vestigen als lid van een diverse en wereldwijde gemeenschap; Pas de waarden van professionaliteit, altruïsme, inclusie en samenwerking toe om op bewijs gebaseerde verandering te vergemakkelijken om gedeelde doelen te realiseren; Demonstreer informatievaardigheden die een positieve, levenslange kijk op opleiding, beroep en zichzelf bevorderen.

"Onderwijs is onze 'nummer één' prioriteit." Door een 'team'-benadering te gebruiken, zullen de academische behoeften van elke student worden omarmd. De student zal begrijpen dat leren een levenslang proces is dat gebaseerd is op kritisch denken.

Pacific College wordt erkend als een progressieve leeromgeving waar de waarden van professionaliteit, altruïsme, samenwerking en een gevoel van persoonlijke en professionele identiteit de primaire doelstellingen zijn voor inclusie als lid van een wereldwijde en diverse gemeenschap.

Pacific College is regionaal geaccrediteerd door de Western Association of Schools and Colleges (WASC) Senior College en University Commission.

Locaties

 • Ontario

  Inland Empire Boulevard,3602, 91764, Ontario

  • Costa Mesa

   Red Hill Avenue,3160, 92626, Costa Mesa

   Vragen