Keystone logo
PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

Invoering

Door positieve stimulering door overheden en het bedrijfsleven (Fortune 500 bedrijven) verzorgen wij trainingen in diverse Business Degrees en zijn wij een volledig online internationale business school.

Missie

Bied een educatief kennisplatform van wereldklasse voor professionals op het gebied van Project Controls.

Visie

Wees de Project Controls-trainingsaanbieder bij uitstek en ontwikkel toekomstige leiders met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, integriteit en passie.

Waarden

Stimuleer professioneel gedrag dat vertrouwen, eerlijkheid en integriteit bevordert. Toont verantwoordelijkheid, eerlijkheid, respect, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Objectief

Om de generatie van vandaag les te geven en op te leiden. Bied hen de vaardigheden, houding en kennis om te slagen. Ga de uitdagingen van de industrie van morgen aan en zorg voor een positieve visie om problemen te verminderen met een voortdurende mentaliteit om zelfverzekerde leiders in hun vakgebied te worden.

Voordelen voor studenten

Wereldwijde aanwezigheid

De wereldwijde trainingservaring van onze school geeft je het voordeel om met vertrouwen te solliciteren op elke internationale vacature.

PCIBS biedt corporate project management framework training aan organisaties over de hele wereld.

Hooggekwalificeerde Trainers

Principe docenten hebben een master's degree / Ph.D. en uitgebreide projectmanagementervaring in verschillende sectoren zoals gezondheid, olie en gas, petrochemie, chemie, proces, mijnbouw (boven en ondergronds), IT, bouw, enz.

Effectief en praktisch

Onze cursussen bieden de mogelijkheid om uw carrière vooruit te helpen met beroepsrelevante online aanbiedingen die u voorzien van vaardigheden en kennis die onmiddellijk op het werk kunnen worden toegepast.

Onze programma-experts

We hebben een groot aantal experts op het gebied van projectmanagement en projectbeheersing die deel uitmaken van onze groep. De docent met de meeste ervaring is al meer dan 45 jaar actief in de projectenbranche. Alle docenten van PCIBS hebben een diploma in handel, wiskunde, techniek of management. De meeste docenten hebben een Master's degree / Ph.D.

Hoe u kunt profiteren

De focus van de training van Online Project Controls ligt op een belangrijke bijdrage aan 'groen' management en de internationale inzet voor deze zeer belangrijke milieukwesties. Dit heeft de steun van de overheid, aangezien de processen de duurzaamheid van elk project zullen vergroten en effectiever zullen maken.

Ontwikkeling van de gemeenschap

De ontwikkeling van communities is in het voordeel van de overheid, omdat PCIBS de community empowerment sterk wil vergroten.

Waarom studeren aan Project Controls International Business School (PCiBS)

Wat ons anders maakt

Wereldwijde ervaring

Competentiegerichte training is gebaseerd op het uitgeven van competentiecertificaten en het ontvangen van relevante erkenning voor verworven vaardigheden om de studenten te helpen bij hun individuele ontwikkelingsplannen (IDP), plus studenten krijgen deskundige kritiek van de docenten op opdrachten en rapporten.

Wereldwijde aanwezigheid

Project Controls International Business School / Project Consulting & Integrated Business Services cc (PCiBS) / Ernest Lehman University (ELU) levert internationale trainingen en is wereldwijd aanwezig.

Momenteel bevinden we ons in de Verenigde Staten van Amerika, Canada en Afrika, en voegen we Europa en Australazië toe aan onze wereldwijde aanwezigheid.

Locaties

 • Swakopmund

  7 Bismarck St, , Swakopmund

  • Johannesburg

   70 7th Street, , Johannesburg

   • Houston

    2600 South Shore Blvd, , Houston

    Vragen