Keystone logo
Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Invoering

Pensacola State College heeft de algemene term "eLearning" aangenomen om te verwijzen naar leeractiviteiten die elektronische technologieën in het algemeen en internet in het bijzonder gebruiken. De eLearning-website is het middelpunt van de eLearning-activiteiten van Pensacola State College en dient als toegangspoort tot het eLearning-systeem van Pensacola State College, Canvas genaamd. Pensacola State College biedt cursussen aan in verschillende modaliteiten, die allemaal een eLearning-component gebruiken en hieronder worden beschreven.

Cursussen voor afstandsonderwijs (ook wel "online" cursussen genoemd) vereisen geen bezoeken op de campus en zijn asynchroon, wat betekent dat studenten niet verplicht zijn om hun instructeur online te ontmoeten op gespecificeerde data of tijden gedurende het semester. De cursussen voor afstandsonderwijs zijn ondergebracht in Canvas, ons online cursusbeheersysteem. Ze hebben wekelijkse schema's, inlogvereisten en einddatums voor opdrachten die moeten worden nageleefd. Veel instructeurs vereisen gecontroleerde tests die kunnen worden gecontroleerd door een specifieke browser, een live persoon in een testcentrum of een andere optie. Je instructeur zal je laten weten hoe online examens worden gecontroleerd. Houd er bij het zoeken in het cursusrooster van Pensacola State College rekening mee dat het klassetype voor een cursus voor afstandsonderwijs "Web-based Course" is.

Live online cursussen zijn ook online cursussen, maar zijn synchroon, wat betekent dat studenten zich tijdens het semester op specifieke data en tijden moeten aanmelden op de cursussite in Canvas om de klas te ontmoeten. Deze lessen maken gebruik van de Zoom-videoconferentietechnologie om een real-time leeromgeving voor studenten en docenten te creëren. Studenten loggen in op de cursus op regelmatig geplande data en tijden gedurende het semester om les bij te wonen in dit virtuele klaslokaal. Live online lessen zijn perfect voor studenten die de voorkeur geven aan realtime contact met een instructeur, maar ook hun studie willen voortzetten vanaf een externe locatie. Betrouwbare internettoegang, een webcam en microfoon zijn vereist. Houd er bij het zoeken in het cursusrooster van Pensacola State College rekening mee dat het klassetype voor een live online cursus "Live online" is.

Locaties

  • Pensacola

    College Boulevard,1000, 32504, Pensacola

    Vragen