Keystone logo
Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Invoering
Pepperdine is een christelijke universiteit die zich inzet voor de hoogste normen van academische excellentie en christelijke waarden, waar studenten worden gesterkt voor een leven van doel, dienstbaarheid en leiderschap. Consequent gerangschikt als een van de mooiste plekken om te studeren, is Pepperdine de plek waar je wordt geïnspireerd om te leren terwijl je leert te inspireren.

171813_PEP-MBA_BannerAd_Landscape_970x250.jpg

De missie van de Graziadio Business School vloeit voort uit het hart van de oprichter van de universiteit, George Pepperdine. Hij was zelf een christelijke zakenman en ondernemer, die pleitte voor een combinatie van bedrijfseducatie met de ontwikkeling van een christelijk karakter.

Het hoofddoel van een afgestudeerde bedrijfsopleiding aan de Graziadio School is om meer dan competente zakelijke professionals te produceren die winst en aandeelhoudersrendement nastreven; daarnaast streeft de school ernaar bedrijfsleiders te produceren die ethisch, ondernemend en wereldwijd bewust zijn, en die werken voor collectief welzijn.

Sinds de oprichting in 1969 heeft de Graziadio School het nastreven van een geavanceerde bedrijfsopleiding zo gemakkelijk en praktisch mogelijk gemaakt voor werkende professionals, waarbij de nadruk ligt op programma's die theorie toepassen en ervaringsleren in kleine groepen toepassen. De begeleiding is zeer collaboratief en teamgericht. Bepaalde elite MBA-programma's zijn cohort-gebaseerd, waarbij kleine, sterk verbonden groepen executive-studenten als een samenhangende eenheid door de opleiding vorderen. Afgestudeerden van de Graziadio School profiteren ook van een alumninetwerk van meer dan 30.000. Alumni genieten van een robuust schema van doorlopende workshops, lezingen en speciale evenementen om vaardigheden up-to-date te houden en netwerkcontacten lang na hun afstuderen te vernieuwen.

Locaties

Locaties
  • Pacific Coast Highway,24255, 90263, Malibu

  • Los Angeles, Verenigde Staten

Vragen