Keystone logo
Point Park University Online

Point Park University Online

Point Park University Online

Invoering

Point Park University, genesteld in het hart van Downtown Pittsburgh, is een dynamische, stedelijke universiteit zonder winstoogmerk met een sterke traditie van vrije kunsten. Point Park schrijft bijna 4.000 voltijd- en deeltijdstudenten in voor meer dan 100 niet-gegradueerde, master- en doctoraatsprogramma's.

Als student in een van de online programma's van Point Park, profiteer je van kleine klassen, handige planning en betaalbaar collegegeld terwijl je carrièregericht onderwijs volgt. Je kunt je carrière een boost geven terwijl je leert van professoren die lesgeven vanuit hun eigen praktijkervaring. Je krijgt toegang tot succesvolle, werkende professionals en profiteert van stage- en vacatures bij toonaangevende bedrijven en organisaties.

Point Park University leidt studenten op in een diverse stedelijke omgeving en bereidt afgestudeerden voor om kennis toe te passen om hun doelen te bereiken, hun beroep te bevorderen en hun gemeenschap te dienen.

Point Park University is een institutioneel lid van het Online Learning Consortium. OLC is een samenwerkende gemeenschap van leiders en innovators in het hoger onderwijs die zich toeleggen op het bevorderen van digitale onderwijs- en leerervaringen van hoge kwaliteit, ontworpen om de moderne leerling te bereiken en te betrekken - iedereen, overal en altijd.

Locaties

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Vragen