Keystone logo
Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Invoering

Door zijn geschiedenis heen is Point Park University trots geweest op zijn stedelijke wortels en bijdragen aan de vitaliteit van Downtown Pittsburgh.

Er is een speciaal persoon voor nodig om een opvoeder te zijn. Je bent toegewijd om te leren en je wilt een verschil maken. Point Park University School of Education biedt bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's aan, waaronder veel volledig online.

In onze niet-gegradueerde onderwijsprogramma's zet je in je eerste jaar voet in de klas. We bieden opleidingen aan in het basis- en secundair onderwijs - met de optie voor dubbele diplomering voor speciaal onderwijs en onze programma's in educatieve studies en voor- en vroegschoolse educatie, om te zien waar je carrière in het veld naartoe wilt.

Onze volledig online cohortprogramma's voor afgestudeerden zijn bedoeld voor docenten die schoolhoofden, curriculumspecialisten en leiders willen worden in hun scholen en gemeenschappen - en voor degenen die voor het eerst onderwijscertificering willen. U kunt zich op een nieuw gebied laten certificeren of een deskundige leraar in uw vakgebied worden.

Bij Point Park University komen meer studenten terug naar de universiteit voor tweede bachelors en diploma's in het onderwijs dan op enig ander gebied.

Het besef dat je voor een klaslokaal hoort, kan vroeg of laat in je carrière komen, maar we staan voor je klaar wanneer het komt.

Onze post-baccalaureaat onderwijsprogramma's omvatten bachelordiploma's, afgestudeerde certificaten en een ABCTE-programma, allemaal ontworpen met flexibele schema's en gevoeligheid voor de behoeften van werkende studenten. Zelfs met je drukke schema, zorgen we ervoor dat je de lessen en de lestijd krijgt die je nodig hebt om een gecertificeerde leraar te worden.

Point Park University is de enige Pennsylvania Department of Education (PDE) - de erkende instelling in Pennsylvania die een American Board for the Certification of Teacher Excellence (ABCTE) -programma aanbiedt.

Locaties

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Vragen