Keystone logo
Point University Online

Point University Online

Point University Online

Invoering

Point University heeft sinds 1937 studenten opgeleid voor dienstbaarheid en leiderschap waarin Christus centraal staat. Tegenwoordig biedt Point meer dan 40 online programma's, waarmee werkende professionals over de hele wereld toegang hebben tot betaalbare en flexibele leerervaringen. Door lid te worden van de Point-familie krijgen studenten de steun en hulpmiddelen om intellectuele, professionele en spirituele ontwikkeling na te streven.

Point University stelt studenten in staat zichzelf uit te rusten met vaardigheden voor succes in elk facet van het leven. Cursussen van hoge kwaliteit vinden plaats in een 100 procent online formaat om studenten de flexibiliteit te bieden om hun studieschema's in te stellen. Point biedt ook een interactieve online leeromgeving die verbindingen tussen studenten en docenten bevordert. Deze benadering stelt professoren in staat om studenten aan te moedigen kritisch na te denken, hun kennis op te bouwen en zich te committeren aan een levenslang streven naar spirituele groei.

US News & World Report heeft Point University erkend als een van de beste regionale hogescholen in het zuiden, en Point gerangschikt als een van de beste christelijke hogescholen en universiteiten in 2019. De universiteit helpt studenten hun loopbaan vooruit te helpen door middel van associate, bachelor's, master's en certificaatprogramma's op verschillende gebieden, waaronder bedrijfskunde, psychologie, ontwikkeling van kinderen en bediening. Studenten kunnen ook lid worden van Omega Nu Lambda, een erevereniging die online studenten in contact brengt met beurzen en netwerkmogelijkheden die carrièresucces ondersteunen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • West 10th Street,507, 31833, West Point

Vragen