Keystone logo
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Invoering

Poppe & Neumann - traditie, ervaring, succes

Bijscholing - professioneel en afgestemd op de behoeften van de industrie.

Met inmiddels meer dan 120 jaar op de markt het hotel Fernschule Poppe & Neumann is de oudste onderwijsinstelling voor de mensen in de horeca, in de horeca en restaurant ketens.

Meer dan 100.000 succesvolle afgestudeerden en een groeiend abonnee verkeer maken het hotel Fernschule Poppe & Neumann voor de meeste deelnemers onderwijsinstelling in de industrie.

Met onze gecertificeerde en geaccrediteerde leren op afstand programma's, methodisch en didactisch optimale lesmateriaal met absolute praktische ervaring en onze persoonlijke aandacht voor uw trainingsdoel te maken zeker!

Onze slagingspercentages bij de IHK examens zijn altijd ruim boven het gemiddelde. De belangrijkste reden is dat we vanaf de datum van kennisgeving aan de succesvolle afronding van de IHK onderzoek echt om je geven.

Het management team van Hotel Fernschule Poppe & Neumann heeft vele jaren ervaring. Gerespecteerde docenten (vakdocenten en managers uit de industrie) zijn (lokaal) voor de hoge normen van de audit intensivering van seminars.

"Grootvader, vader en zoon hebben al hun opleiding bij het hotel Fernschule Poppe & Neumann maakte -. We wachten op de kleinkinderen"

Locaties

  • Germany Online

    Hotelfernschule Poppe & Neumann Kirchspieler Seite 18a 61279 Grävenwiesbach, , Germany Online

Vragen