Keystone logo
Premier TEFL

Premier TEFL

Premier TEFL

Invoering

Maak kennis met de TEFL-experts

Het Premier TEFL team heeft een missie : het creëren van de nieuwste, meest unieke ervaringen van live lerarenopleidingen op de TEFL-markt.

Met 25 jaar TEFL-reizen tussen ons, kennen we het reilen en zeilen van het lesgeven in het Engels in het buitenland. We trainen onze Engelse leraren om zelfverzekerde, impactvolle reizigers te zijn die klaar zijn om de hele wereld te verkennen. Onze internationaal erkende, volledig geaccrediteerde online cursussen zijn uitgebreid, gemakkelijk te volgen en geven u exact de informatie die u nodig hebt om Engels als vreemde taal te leren.

Over onze cursussen

Ons uitgebreide aanbod van volledig geaccrediteerde online cursussen is geschreven door echte onderwijsprofessionals om te voldoen aan de internationale TEFL-normen.

Expansieve, educatieve en uiterst boeiende, Premier TEFL cursussen bieden u alle training die u nodig hebt om zelfverzekerd Engels te leren in het buitenland. Wij zorgen ervoor dat uw levenslange certificering u onderscheidt van de arbeidsmarkt op de wereldmarkt en kwalificeert u voor de meest dankbare, goedbetaalde TEFL-banen die er zijn.

Verificatie

Ster Geverifieerde Organisatie - Dit niveau van verificatie wordt toegekend aan internationale programma-aanbieders voor het tonen van ware toewijding aan wereldwijd onderwijs.

Onze voordelen

  • Volledig geaccrediteerde training

  • Internationaal erkende cursussen

  • Flexibele, 24/7 online studietoegang

  • Persoonlijke tutor-ondersteuning

  • Advies voor deskundig werkjacht

We hebben onze avonturen beleefd - nu is het jouw beurt.

Locaties

  • Cork

    Saint Mary's, Emmet Pl, Youghal-Lands, Youghal, Co. Cork, , Cork

Vragen