Keystone logo
Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Invoering

Quantic is een nieuwe online business school die een rigoureuze MBA-opleiding rechtstreeks verbindt met positieve carrière-uitkomsten en een wereldwijd alumninetwerk.

Zakelijke programma's

Quantic biedt twee zeer selectieve zakelijke opleidingen - de gratis MBA en de radicaal betaalbare Executive MBA. Cursussen worden gegeven in de Quantic-app op uw mobiele apparaat of computer in hapklare, interactieve lessen en een bijbehorend platform voor peer learning. Het innovatieve bedrijfsmodel draagt de last van hoog collegegeld over aan werkgevers die betalen om onze uitzonderlijke studenten te werven.

Slim talent

Met het ingebouwde carrièrenetwerk van Quantic, Smartly Talent, kunnen studenten en alumni zoeken naar open posities en rechtstreeks in contact komen met topbedrijven. Zet uw bedrijfskennis aan het werk, en krijg de carrière die u verdient. Wordt opgeleid. Aangenomen worden.

Het Quantic Team

Van onze experts op het gebied van zakelijke content tot onze programmeurs en ingenieurs, tot ons executive leiderschapsteam - we hebben een team van pioniers samengesteld. We zijn hetzelfde kernteam dat Rosetta Stone van de startup naar het grootste, meest innovatieve bedrijf voor het leren van talen ter wereld heeft gebracht.

Missie

De missie van Quantic School of Business and Technology is om de meest innovatieve online onderwijsprogramma's van de hoogste kwaliteit aan te bieden die rechtstreeks verband houden met positieve loopbaanresultaten in het bedrijfsleven en technologie.

Visie

Quantic wil graduate onderwijs opnieuw uitvinden voor de 21ste eeuw, als een sjabloon voor een nieuw soort school: gebruik maken van pedagogische en technologische innovatie en een goed begrip van de kracht van professionele netwerken om de beste leerervaringen en loopbaanresultaten te bieden voor onze studenten.

Ons verhaal

Quantic begon met drie vragen: wat als je elk onderwerp, overal, op elk apparaat zou kunnen leren? Wat als dat leersysteem verbonden was met een krachtig professioneel netwerk? En wat als een nieuw businessmodel het radicaal betaalbaar of zelfs gratis zou kunnen maken?

Vanuit deze eerste visie wilden onze oprichters een nieuw soort graduate school bouwen.

Het team begon met het uitvinden van een baanbrekende instructiemethode en deze vervolgens toe te passen in de creatie van ons ultramoderne curriculum. Na zijn snelheid en doeltreffendheid te hebben bewezen in vergelijking met traditionele programma's, ontwikkelde het team een uniek bedrijfsmodel dat de kosten van het onderwijs verschuift naar een samengestelde groep werkgevers die studenten willen inhuren via ons geïntegreerde talentplatform. En ten slotte creëerde het team door middel van een rigoureus opnameproces en doorlichting van de werkgever de basis voor een waardevol, exclusief netwerk van alumni en zakelijke partners.

Tegenwoordig biedt Quantic met trots een gratis MBA en een betaalbare Executive MBA aan ambitieuze studenten van over de hele wereld.

Het is een spannende weg voor de boeg. We hopen dat je deel gaat uitmaken van de reis.

Actief leren. De toekomst van het onderwijs herdefiniëren.

Pedagogisch ontworpen

Geen saaie lezingenvideo's. Geen saaie leerboeken. Gewoon heerlijke interactieve instructie die is ontworpen om het leren dramatisch gemakkelijker en sneller te maken.

Actief leren

111665_iphone-coffee-illustration-a7f47487.jpg

Met tientallen jaren ervaring in onderwijstechnologie, evenals een pedagogische overtuiging in ervaringsleren, heeft Smartly volwasseneneducatie opnieuw uitgevonden met interactief, eerst mobiel leren dat we "Actief leren" noemen.

Mastery-Based Progression

111666_mastery-based-progression-illustration-ac343cef.jpg

Voorbij zijn de passieve benaderingen van op video gebaseerde pratende hoofden en langdradig proza. In plaats daarvan dagen Smartly-lessen studenten voortdurend uit, waarbij elke acht seconden interactie vereist is. Omdat elke les van 5-10 minuten voortbouwt op eerdere lessen, testen studenten hun begrip terwijl ze geconfronteerd worden met nieuw cursusmateriaal in een op leerkracht gebaseerd leerproces dat zorgt voor vooruitgang van de student.

Niet onderwijzen en testen ...

111667_dont-teach-and-test-illustration-995a30c5.jpg

Al te lang heeft online onderwijs de minst effectieve praktijken van klassikale instructie gesystematiseerd, informatie uitgezonden en vervolgens getest op het bevattingsvermogen van de student. Online onderwijs gevestigde spelers zijn gebleven met dit passieve paradigma, ondanks de slechte betrokkenheid en werkzaamheid.

... Test om te onderwijzen!

111668_test-to-teach-illustration-b007accf.jpg

Met Active Learning daagt ons courseware de student meteen uit om als de protagonist te denken. We zijn geen docent, maar een mentor en een mentor, die activiteiten aanbieden waarbij studenten zich bezighouden, beslissingen nemen met onmiddellijke feedback. We testen om het bevattingsvermogen niet te bevestigen, maar eerder als een kans om les te geven.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Washington

    3000 K Street NW, Suite 275, 20007, Washington

Opleidingen

Vragen