Keystone logo
Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Invoering

Al meer dan 30 jaar de beste cursussen in Graphics & Design

De wereld van design is een fascinerend universum, waarin de werkgelegenheid sterk groeit, waar traditie en innovatie de perfecte combinatie vinden, en verleden en toekomst elkaar ontmoeten.

Als je van plannen houdt, als je schoonheid zoekt in alles, als je weet hoe je je kunt voorstellen wat nog niet bestaat, en als je je creativiteit wilt omzetten in een werkende carrière... dan is Quasar Institute de plek waar je naar op zoek bent

Quasar Institute for Advanced Design is al meer dan 30 jaar een vooruitstrevende faciliteit voor academisch onderwijs, onderzoek en innovatie op het gebied van design. Een schoollaboratorium dat de beste ontwerpers van de toekomst opleidt, de thuisbasis van digitale kunstenaars, 2.0-vakmensen, visionaire creatieven en de ontwerpers van morgen.

Quasar-visie

Quasar Institute for Advanced Design , opgericht in 1987, is een centrum voor hoger onderwijs dat tot doel heeft u op te leiden in de nieuwe beroepen design en visuele en multimediacommunicatie.

Quasar is waar betrouwbaarheid en aandacht samenkomen met innovatie en avant-gardistische vooruitgang. En hier vindt u het juiste antwoord op de vragen van de steeds evoluerende arbeidsmarkt.

Hier bevorderen we de voortdurende samenwerking tussen Italiaanse en internationale bedrijven; hier betrekken onze projecten u bij elk aspect, van het begin tot de realisatie. Onze cursussen verlenen academische graden van het eerste niveau die worden erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs, en specialisatiegraden die internationaal geldig zijn.

Missie

Quasar Institute for Advanced Design richt zich op mensen en bedrijven met een mondiaal bereik en ontwikkelt hun potentieel en talent via programma's voor hoger onderwijs, op maat gemaakte diensten, lokale/internationale partnerschappen en voortdurende ondersteuning.

We zetten systemen op voor wederzijdse groei, moedigen analytische vaardigheden en persoonlijke uitwisseling aan, en creëren netwerken van gemeenschappen die met zorg en passie opereren.

We passen een humanistische benadering toe op onderzoek en productie, en combineren creativiteit en technologie met collaboratieve en duurzame ontwikkeling.

Culturele activiteiten en onderzoek

Quasar Institute for Advanced Design voert, parallel aan de onderwijsactiviteit, voortdurend onderzoek en culturele evenementen uit, met als doel het publiek voor te lichten over thema's uit verschillende disciplines.

We promoten de Italiaanse cultuur en het merk Made in Italy in de wereld; we nemen deel aan nationale en internationale oproepen tot het indienen van voorstellen; wij organiseren tentoonstellingen, seminars, workshops en publicaties.

Quasar Institute for Advanced Design is sinds 1987 de hoofdrolspeler geweest in meer dan 300 evenementen; ze hebben allemaal bijgedragen aan het vergroten van de kennis en gevoeligheid over onderwerpen van echte en virtuele omgevingen.

Locaties

  • Metropolitan City of Rome

    Via Crescenzio, 17/A, 00193, Metropolitan City of Rome

Vragen