Keystone logo
© ©Queen Mary University of London
Queen Mary Online

Queen Mary Online

Queen Mary Online

Invoering

172492_172349_button_read-more-about-queen-mary-online-on-their-website.png

QMUL Online biedt u onderwijs van wereldklasse, gegeven door vooraanstaande academici en professionals aan de top van hun spel.

Queen Mary Online biedt vier parttime, 100% online programma's die worden aangeboden door de Queen Mary University of London - een toonaangevende Russell Group-universiteit. Krijg toegang tot baanbrekend onderzoek, een wereldwijde gemeenschap en onderwijs van wereldklasse waarmee u een wereldwijde impact kunt maken.

QMUL Online

Door ervoor te kiezen om online te studeren bij Queen Mary, geniet je nog steeds dezelfde status en toegang tot voorbeeldig onderwijs als onze campusstudenten. Het voordeel dat u heeft, is de flexibiliteit om uw toekomstige carrière voort te zetten op een tijd en intensiteit die past bij uw eigen unieke omstandigheden en zonder uw inkomen en loopbaanontwikkeling te onderbreken.

Belangrijkste kenmerken van online leren

 • Flexibiliteit: leer overal thuis, op de werkplek of onderweg
 • Locatie: U hoeft niet te verhuizen, een loopbaanonderbreking te nemen of een visum aan te vragen
 • Globaal: studeer naast en netwerk met studenten van over de hele wereld
 • Kwaliteit: beknopte lezingen en digitale bronnen ontwikkeld door onze gerenommeerde academici
 • Ondersteuning: Academische docenten zijn gemakkelijk en gemakkelijk toegankelijk voor begeleiding en feedback
 • Boeiend: activiteiten die u helpen de theorie in de praktijk toe te passen
 • Feedback: Live sessies met docenten en peers
 • Toegankelijk: alle beoordelingen worden online genomen en ingediend
 • Intuïtief: alles wat u nodig heeft, is beschikbaar via ons online leerplatform
 • Status: Alle prijzen zijn qua titel en prestige gelijk aan die voor campusstudie
 • Advies: Toegankelijke loopbaanondersteuning, beschikbaar tijdens de cursus.

Niet-academische ondersteuning

Het studentenleven draait niet alleen om studeren. Als onderdeel van de online community van Queen Mary is er een team van mensen dat zich inzet om uw ervaring bij ons zo positief mogelijk te maken en onze introductie zal u verwelkomen en u laten kennismaken met online studeren.

Online studentadviseurs zijn je eerste aanspreekpunt voor praktische vragen, of het nu gaat om tips over effectief online leren, advies over de balans tussen werk en privéleven of om je door te verwijzen naar onze universitaire ondersteunende diensten.

Als technologie je nerveus maakt, staat ons technische ondersteuningsteam klaar om advies en hulp te bieden bij het gebruik van ons online leerplatform.

Ranglijsten

Queen Mary maakt deel uit van de internationaal erkende University of London. We staan in de top 50 van universiteiten in Europa en in de top 20 van het VK (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

We zijn trots op ons onderwijs en onderzoek en hebben een strategische verbintenis aangegaan met de hoogste kwaliteit van onderzoek over een breed scala aan onderwerpen. We hebben in dit principe geïnvesteerd door systematisch de beste academici in hun vakgebieden van over de hele wereld te rekruteren.

Staat van uitmuntendheid

 • Research Excellence Framework (REF 2014) – De meest recente nationale beoordeling van onderzoek bevestigde onze plaats in de topgroep van door onderzoek geleide universiteiten in het VK. We stonden op de 9e plaats in het VK onder multifacultaire universiteiten en 5e in het VK voor het percentage van 3 en 4 onderzoeksoutputs.
 • Russell Group-instelling - Wij zijn een van de 24 toonaangevende Britse universiteiten die zich inzetten voor het behoud van het beste onderzoek, een uitstekende onderwijs- en leerervaring, uitstekende inzetbaarheid van afgestudeerden en ongeëvenaarde banden met het bedrijfsleven en de publieke sector.
 • Nationale studentenenquête 2016 - We beoordelen de top in Londen onder Russell Group-universiteiten voor studenttevredenheid.
 • Prijswinnaars - We hebben zeven Nobelprijswinnaars onder onze voormalige medewerkers en studenten, en meer dan 55 academie- en samenlevingsbursalen onder de huidige academische staf.
 • Publieke betrokkenheid – We waren de eerste instelling die de Engage Watermark Gold Award ontving voor uitmuntendheid in publieke betrokkenheid.

Locaties

Vragen