Keystone logo
Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

Invoering

Onze missie is het bieden van academische excellentie in afstandsonderwijs voor studenten over de hele wereld, door toepassing van geavanceerde technologieën.

Robert Kennedy College is een particuliere onderwijsinstelling in Zürich, Zwitserland, die in 1998 werd opgericht. Het College was een pionier in het online leren van Zwitserse kwaliteit; wij bieden rigoureuze maar flexibele leerprogramma's, verrijkt met de nieuwste online e-learningtechnologie die volledig in eigen huis is ontwikkeld.

De University of Cumbria, University of Salford en York St John University. Onze instructeurs zijn afgestudeerden van enkele van de beste universiteiten wereldwijd en met meer dan 5.000 studenten uit 130 verschillende landen zijn we een echt internationaal bedrijf. Onze programma's combineren onderwijs van Zwitserse kwaliteit op afstand met residenties in de gebouwen van het College in Zürich, Zwitserland en in Engeland op de campussen van onze exclusieve partners. De residentie van één week biedt een unieke gelegenheid voor studenten om hun online leerervaring te combineren met een traditionele klasomgeving.

Studentgerichte filosofie

Bij RKC ben je niet alleen een studentnummer. U maakt deel uit van onze online leergemeenschap die zich bezighoudt met faculteitsleden en andere studenten.

Samen zijn we een team

Een doorslaggevende doelstelling van dit team is om ons in staat te stellen om consequent de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren - uw opleiding.

State of The Art Technology

In onze toewijding om de modernste diensten aan studenten te bieden, gebruiken we geavanceerde software die op maat is gemaakt voor het online geven van cursussen. OnlineCampus is een allesomvattende interactieve en gebruiksvriendelijke software die van online studeren echt een plezierige ervaring maakt.

Wereldklasse Faculteit

RKC heeft hooggekwalificeerde instructeurs in dienst die afgestudeerd zijn aan vooraanstaande universiteiten zoals de Harvard Business School , Stanford University , Oxford University , New York University en Wharton , om er maar een paar te noemen.

Wereldwijde erkenning

Na het afstuderen ontvang je hetzelfde diploma als studenten die studeren op de campus van de University of Cumbria, University of Salford of York St John University. De graden worden wereldwijd erkend.

Locaties

 • Zürich

  Robert Kennedy College Technoparkstrasse 1 , 8005, Zürich

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Zwitserland

   • York

    York St John University Lord Mayor's Walk , YO31 7EX , York

    • Salford

     The University of Salford The Crescent, Salford, M5 4WT, Salford

     • UK Online

      UK Online, Verenigd Koninkrijk

      • City of Carlisle

       University of Cumbria, Fusehill Street, , CA1 2HH, City of Carlisle

       Opleidingen

       Instelling biedt ook:

       Vragen