Keystone logo
Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Invoering

177631_RITbutton.png

Leren

Ons gerichte curriculum op het gebied van duurzaamheid en architectuur, geleid door een wereldberoemde faculteit, bereidt studenten voor op een impactvolle carrière.

Onderzoek

We passen nieuw onderzoek en technologische innovaties toe om de praktische uitdagingen op te lossen waarmee bedrijven, overheden en gemeenschappen vandaag de dag worden geconfronteerd.

Toenemen

Ons team van industrie-ervaren ingenieurs heeft honderden klanten geholpen om producten te ontwikkelen, processen te optimaliseren en nieuwe technologieën te ontwikkelen.

Golisano Institute for Sustainability (GIS) is een wereldleider op het gebied van onderwijs en onderzoek op het gebied van duurzaamheid. We werken samen met sponsors uit het bedrijfsleven en de overheid om complexe, systemische problemen op te lossen. Veel van ons werk is gericht op het verduurzamen van de industrie. Om dit te doen, gebruiken we innovatieve benaderingen en technologieën om het gebruik van materialen en energie te minimaliseren en tegelijkertijd de resultaten te maximaliseren. Onze expertise, gecombineerd met onze state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten, stelt onze partners in staat om nieuwe inzichten op te doen, innovatie te stimuleren en vooruit te komen.

Onze afstudeer- en doctoraatsprogramma's zijn uitdagend, inspirerend en wereldveranderend. GIS-afgestudeerden worden transformatieve agenten van verandering binnen de industrie, de overheid, de academische wereld en de non-profitsector. Het zijn probleemoplossers, visionairs en besluitvormers die een betere, duurzame wereld willen creëren. We maken deel uit van Rochester Institute of Technology, een universiteit die wereldberoemd is als pleitbezorger en beoefenaar van duurzaamheid.

GIS maakt gebruik van de vaardigheden van meer dan 100 fulltime ingenieurs, technici, onderzoeksfaculteiten en gesponsorde studenten. We zijn de thuisbasis van zes dynamische onderzoekscentra die meer dan 84.000 vierkante meter aan industriële infrastructuur exploiteren voor modellering, testen en prototyping. De mix van talent, ervaring en technische capaciteiten die we in elk project brengen, is ongeëvenaard.

Locaties

  • Rochester

    190 Lomb Memorial Dr, 14623, Rochester

    Vragen