Keystone logo
Rockhurst University Online

Rockhurst University Online

Rockhurst University Online

Invoering

Rockhurst University is waar leiders leren. We transformeren levens door een leergemeenschap te creëren waarin excellentie in onderwijs centraal staat. Als jezuïetenuniversiteit in Kansas City, Missouri, zijn we integraal betrokken bij het leven en de groei van onze stad en onze regio.

Afgestudeerden van Rockhurst ontvangen twee levensveranderende tools: een kwaliteitsdiploma waarmee ze overal naartoe kunnen gaan en het vermogen om door een servicegerichte lens naar de wereld te kijken.

We kunnen bogen op een trotse erfenis, een ervaren alumninetwerk en onderscheidingen, waaronder hoge US News-ranglijsten voor 2020 als:

  • Een beste afstudeeropleiding voor een parttime MBA
  • # 15 in informatiesystemen (afgestudeerd)
  • # 18 Management MBA
  • # 23 Beste regionale universiteiten Midwest-ranglijst

Rockhurst biedt meer dan 50 niet-gegradueerde en afgestudeerde diploma's en persoonlijk leren via een verhouding van 12: 1 student tot faculteit. We bieden ook een superieure opleiding die ook verrassend betaalbaar is. We staan op de vierde plaats van de hogescholen in Missouri voor het rendement op investeringen, en in de top 17% landelijk.

Meer dan de helft van onze meer dan 25.000 alumni woont in het grootstedelijk gebied van Kansas City. Onze afgestudeerden dienen als uitvoerende leiders voor grote bedrijven en organisaties in Kansas City en over de hele wereld.

Rockhurst University is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission en lid van de North Central Association. Onze Helzberg School of Management is de enige particuliere instelling in Kansas City die is geaccrediteerd door AACSB International, de gouden standaard voor bedrijfsaccreditatie die wordt verdiend door minder dan 5% van de business schools wereldwijd. We zijn ook een van de 28 instellingen die lid zijn van de Association of Jesuit Colleges and Universities.

Locaties

Locaties
  • Rockhurst Road,1100, 64110, Kansas City

Vragen