Keystone logo
Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Invoering

De Universiteit van Toronto, opgericht in 1827, is uitgegroeid tot de toonaangevende instelling voor leren, ontdekken en kenniscreatie van Canada. Als een van 's werelds beste onderzoeksintensieve universiteiten, gedreven om uit te vinden en te innoveren, zet het zich in voor het bevorderen van een academische gemeenschap waarin de kennis en wetenschap van elk lid kan floreren.

Leer online met de Rotman School of Management

De Rotman School maakt deel uit van de Universiteit van Toronto, een wereldwijd centrum voor onderzoek en academische excellentie in het hart van de multiculturele commerciële hoofdstad van Canada.

Over de Rotman School of Management

Rotman is een katalysator voor transformatief leren, inzichten en publieke betrokkenheid, waarbij verschillende opvattingen en initiatieven worden samengebracht rond een bepaald doel: waarde creëren voor het bedrijfsleven en de samenleving.

De online programma's van de Rotman School

Rotman's meest geavanceerde programma's zijn bedoeld voor individuen die nieuwe vaardigheden willen verwerven, hun professionele doelen willen bereiken en een concurrentievoordeel willen behalen. De programma's zijn gericht op een breed scala aan professionals en bieden flexibel, ondersteund leren en nieuwe manieren van denken om de zakelijke uitdagingen en kansen van vandaag aan te pakken.

Waarom online leren met de Rotman School

Door de samenwerking met GetSmarter, een merk van 2U, Inc., zet Rotman zich in voor het ontwikkelen van een innovatieve en toegankelijke benadering van online leren. Het is de thuisbasis van enkele van de meest innovatieve onderzoeksinstituten ter wereld en beschikt over een indrukwekkend netwerk van internationale partnerschappen in de academische, zakelijke en gemeenschapssectoren. Door samen te werken met GetSmarter, vestigt de school een nieuwe standaard voor online onderwijs, met een hoogstaand, intiem en volledig ondersteund leertraject dat ook mogelijkheden biedt om te netwerken met gelijkgestemde professionals en collega's.

Locaties

  • Toronto

    Saint George Street,105, M5S 3E6, Toronto

    Vragen