Keystone logo
Rushford Business School MSc duurzaamheid en milieubeheer (online)
Rushford Business School

MSc duurzaamheid en milieubeheer (online)

12 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren

Invoering

Duurzaamheid is een kritiek punt geworden voor bedrijven omdat geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie een aanzienlijke bedreiging vormen voor het milieu. Bedrijven moeten prioriteit geven aan duurzaamheidsinitiatieven om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en een merkreputatie op de lange termijn te behouden. Grote bedrijven, waaronder Microsoft en Amazon, nemen het initiatief om milieukwesties aan te pakken; Microsoft heeft zich er bijvoorbeeld toe verbonden om tegen 2030 CO2-negatief te worden. Over een paar jaar zouden deze bedrijven experts nodig hebben om hun bedrijfsdoelstellingen af te stemmen op de milieudoelstellingen. Ze hebben bekwame beoefenaars nodig die bedreven zijn in onder meer duurzaam waardeketenbeheer en duurzaam bedrijfsbeheer. Het is de hoogste tijd om de kansen aan te boren door professionele studies op dit gebied te volgen.

Rushford's MSc in Sustainability and Environmental Management Program is bedoeld om studenten een grondig inzicht te geven in de duurzaamheid van bedrijven in de context van de ontwikkeling van milieubeleid. In de moderne concurrentieomgeving is duurzaamheid een belangrijk thema geworden in het zakelijke landschap, waardoor ondernemers energiebesparende processen moeten innoveren, grondstoffen en andere hulpbronnen moeten optimaliseren en een nuttig afvalbeheersysteem moeten opzetten. Het programma combineert op adequate wijze onderzoeksinteresses en behoeften van de industrie door een reeks algemene en specifieke cursussen aan te bieden. Het doet zijn best om te voldoen aan de veranderende behoeften van moderne bedrijven.

Het programma zal u voorzien van een scala aan vaardigheden en capaciteiten die integraal deel uitmaken van alomvattend milieubeheer in een bedrijf. U krijgt een uitgebreid overzicht van ecologische, sociale, technologische en politieke kwesties waarmee organisaties worden geconfronteerd bij het beheer van bedrijfsprocedures in nationale en internationale contexten. Een geïntegreerde aanpak biedt u een breed kader dat de belangrijkste zakelijke aspecten omvat.

Programma collegegeld

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen