Keystone logo
San Diego Christian College

San Diego Christian College

San Diego Christian College

Invoering

San Diego Christian College in Zuid-Californië bereidt afgestudeerden een impact hebben op de wereld voor Christus te maken. Naast debuteert haar nieuwe identiteit als San Diego Christian College in 2005, SDC ook verhuisd naar haar nieuwe campus in Santee, Californië in januari 2014.

Samen met deze veranderingen, heeft San Diego Christian College zijn top-notch, toonaangevende programma's een revolutie. Terwijl de instelling toch al indrukwekkende academische ranglijst heeft verdiend als een van de beste universiteiten in San Diego, het is de turnaround de school heeft bereikt met de technologie die vonk een opmerkelijke groei heeft geholpen als een top online christelijk college.

Waarom San Diego Christian College?

betaalbare

Lage collegegeld kosten legde een christelijke opvoeding binnen het bereik van iedereen geroepen. SDC biedt een waardevolle onderwijs voor minder dan veel andere particuliere instellingen.

gedistingeerd

SDC heeft een reputatie opgebouwd voor het bereiden van uitzonderlijke leiders verdiend. Zakelijke leiders, predikanten en andere professionals hebben bereikt succes na SDC.

-Christus gericht

De SDC academische ervaring wordt geleverd vanuit een Bijbels wereldbeeld. Christus wordt toegediend in elke curriculum en leerervaring.

Effectief

Een ervaren docenten geeft persoonlijke aandacht voor elke leerling, zodat ze hun volledige potentieel te bereiken. Een zorgzame leeromgeving is ideaal voor geestelijke groei.

San Diego Christian College // 90 seconden spot van The Tao Brothers on Vimeo.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Santee

    San Diego Christian College 200 Riverview Pkwy, 92071, Santee

Vragen