Keystone logo
SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

Invoering

SDA Bocconi School of Management, opgericht in 1971 als de graduate business school van de Bocconi University in Milaan, is de toonaangevende internationale business school in Italië en een van Europa's meest gerenommeerde instellingen.

Leer online met SDA Bocconi School of Management

Al meer dan 50 jaar loopt SDA Bocconi voorop in managementtrainingen van wereldklasse. Gebaseerd op de waarden van ondernemerskracht, academische excellentie en een lange traditie, is het de missie van de school om de professionals van vandaag te helpen gedijen in een steeds onvoorspelbare mondiale markt.

Over SDA Bocconi School of Management

SDA Bocconi rust bedrijfsleiders wereldwijd uit om 's werelds zwaarste uitdagingen aan te gaan door geavanceerde kennis, managementcultuur en innovatie te promoten in haar uitvoerende programma's, onderzoekslaboratoria en kenniscentra.

SDA Bocconi is een van de weinige elite business schools die de 'triple crown' van 's werelds meest prestigieuze internationale accreditaties (AMBA, AACSB en EQUIS) heeft behaald. Het is ook de enige Italiaanse instelling die voorkomt in alle grote internationale ranglijsten van business schools, waaronder die van de Financial Times, Forbes, Bloomberg Businessweek en The Economist.

[Lees meer op de SDA Bocconi School of Management-website]

SDA Bocconi online programma's

De gevarieerde reeks online programma's van SDA Bocconi omvat een reeks veelgevraagde zakelijke onderwerpen die relevant zijn voor de op de toekomst gerichte professional van vandaag. Deze omvatten zakelijke benodigdheden, verkoopbeheer, blockchain en duurzame mode. Elk programma integreert een unieke mix van praktijkgericht leren en het nieuwste wetenschappelijke onderzoek, waardoor deelnemers de vaardigheden krijgen die nodig zijn om de bedrijven, NGO's en non-profitorganisaties van morgen met succes te leiden.

Waarom online leren met SDA Bocconi

SDA Bocconi werkt samen met GetSmarter, een merk van 2U, Inc., om zijn transformatieve, praktijkgerichte onderzoeks- en leerbenadering naar de volgende generatie bedrijfsleiders te brengen. Met een focus op sleutelcompetenties zoals creatief denken en innovatie, zullen programmadeelnemers hun vermogen vergroten om hun organisaties ethisch te begeleiden naar duurzame winstgevendheid. Managers en leiders zullen in staat zijn om toekomstbestendige vaardigheden op te doen voor het navigeren door disruptieve veranderingen, een dynamisch wereldwijd netwerk op te bouwen en een officieel certificaat van voltooiing van SDA Bocconi te behalen als validatie van hun verbeterde strategische kennis.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

  • Milan

    Via Roberto Sarfatti,10, 20136, Milan

    Vragen