Keystone logo
© BIMM University
ShippingCollege

ShippingCollege

ShippingCollege

Invoering

Wereldwijde kwalificaties voor wereldwijde posities

Shipping College is een wereldwijde universiteit met kantoren in Londen.

We bieden wereldwijde kwalificaties voor wereldwijde posities .

Doe mee met de spannende wereld van verzending, expeditie, logistiek en multinationale handel via onze internationale web-gebaseerde cursussen.

Onze cursussen bieden u de praktische kennis om uw carrière te bevorderen of om deel te nemen aan de wereld van de wereldwijde handel in het comfort van uw huis of kantoor.

Onze gespecialiseerde docenten zijn hooggekwalificeerd in hun vakgebied met meer dan 20 jaar ervaring.

Elke student krijgt een persoonlijke e-tutor toegewezen om hen te begeleiden en te helpen bij hun studie.

Waarom voor ons kiezen

1. Onze cursussen

De cursussen zijn aangepast en gepersonaliseerd om aan uw behoeften en levensstijl te voldoen en zijn van de hoogste kwaliteit. Onze cursussen zijn praktisch en gemakkelijk te begrijpen en te implementeren in de werkomgeving. Je online cursus wordt gefaciliteerd door je persoonlijke e-Tutor en je e-Tutor stuurt je wekelijks een Persoonlijk Cursusplan om je te helpen je studieschema te halen.

2. De successen van onze studenten

Onze studenten gaan verder met het bereiken van hun persoonlijke zakelijke doelstellingen door hun kennisbasis te verrijken via onze cursussen. Dit geeft hen het vertrouwen om hun loopbaanambities na te streven en hun loopbaanontwikkeling te versnellen.

3. Wereldwijde accreditatie en lidmaatschap

Onze cursussen zijn geaccrediteerd en erkend door The World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege bevindt zich in het Verenigd Koninkrijk Register van leeraanbieders (UKRL).

4. Unieke leeromgeving

Bij ShippingCollege stelt onze unieke leeromgeving u in staat om uw leerambities waar te maken en dit in uw tijd en in uw tempo te doen. Dit zou zijn in het comfort van uw huis of kantoor, waar u gemakkelijk online toegang heeft tot onze modules. We zijn toegankelijk voor alle studenten over de hele wereld.

5. Onze e-campus en wereldwijd netwerk

Studenten hebben 24/7 toegang tot informatie via onze online campus, toegang tot ons cursusportaal en onze bibliotheek. We hebben onlangs een studentenforum toegevoegd voor vragen en netwerken. Je maakt deel uit van het wereldwijde netwerk dat we hebben gecreëerd via ons online studentenforum.

6. Training Professionals

Onze cursusschrijvers zijn internationale experts met meer dan 20 jaar ervaring in deze gespecialiseerde branche. Wij zijn erkend als opleidingsprofessionals. Onze professionele licenties, verenigingen en lidmaatschappen helpen ons in contact te blijven met de scheepvaartgemeenschap, dezelfde scheepvaartgemeenschap waarin we u trainen om u bij aan te sluiten of om uw groei daarin te ondersteunen.

Onze missie en visie

Leren is meer empowerment dan geleerd worden

Onze missie

De missie van ShippingCollege is om studenten een dynamische opleiding te bieden op basis van uitmuntendheid en flexibiliteit die blijvende waarde en relevantie creëert voor zich ontwikkelende carrières.

Leren is meer empowerend dan te worden onderwezen, daarom richten we ons op praktisch toepasbare kennis. We geven vaardigheden in de zoektocht naar toepasbare resultaten.

Onze visie

ShippingCollege wordt de erkende leider in de evolutie van online leren voor de maritieme scheepvaart, clearing en forwarding en wereldwijde logistieke industrieën.

Onze waarden leven

We bereiken onze missie door onze waarden na te leven, met als doel het hoogste niveau te bereiken van:

 • Respect: ShippingCollege faculteit en personeel hebben de grootste waardering voor elkaar, onze studenten, onze gemeenschappen en onze omgeving.
 • Innovatie: we waarderen nieuwe, levensvatbare ideeën en promoten ze rigoureus om ervoor te zorgen dat de cursusinhoud relevant en boeiend is.
 • Servicegericht: door middel van instructie en begeleiding dienen we de behoeften van onze studenten met kennis en vaardigheden, anderen voor onszelf.
 • Teamwerk: door elkaar te ondersteunen, bereiken we meer dan alleen mogelijk is.
 • Integriteit: Ons persoonlijk en professioneel gedrag wordt geleid door eerlijkheid, ethiek en geweten.

Ons doel bereiken

Ons doel is om kennis en vaardigheden bij te brengen die studenten helpen hun dromen te verwezenlijken. We maken training toegankelijk, stimulerend en gemakkelijk voor gretige geesten wereldwijd.

Gewijd aan het hooghouden van het doel en de waarden van ShippingCollege , onze faculteit:

 • Streeft naar voortdurende vernieuwing en innovatie
 • Creëert een participatieve en collaboratieve cultuur
 • Houdt zich bezig met voortdurende academische en professionele ontwikkeling
 • Waardeert diversiteit en moedigt respect voor bijdragen uit alle culturen aan
 • Promoot succes en handhaaft kwaliteit

Quality of Service en Flexibility of Study Options

 • Het aanbieden van flexibele kwaliteit cursusinhoud die praktisch vereist is in het specifieke vakgebied.
 • Gericht op het beheersen van praktische vaardigheden en technieken
 • Online cursussen aanbieden voor een flexibele leerbenadering

Kwaliteit van de dienstverlening

Je zou kunnen denken dat de kwaliteit van de dienstverlening de zichtbare voorbereiding, het klaslokaal, de basishygiëne, de grootte van het klaslokaal of de goed voorbereide cursusstructuur zou moeten zijn.

We denken echter dat de echte kwaliteit van dienstverlening onzichtbare kwaliteiten zijn - het vermogen van docenten, de vrijgevigheid van ondersteuning en zorg, en het hart van de universiteit voor studenten, ook al moeten deze twee kwaliteiten in evenwicht zijn.

Bij ShippingCollege leveren we deze onzichtbare kwaliteiten.

Flexibiliteit van studeeropties

Onze flexibele leermethode bewijst onze zorg en ondersteuning voor onze studenten en studenten.

Persoonlijke e-docenten die hun studenten begrijpen en ernaar luisteren.

Ons begrip dat onze studenten vaak fulltime werken en flexibiliteit en begrip vereisen bij het bereiken van hun doelen.

Locaties

 • UK Online

  ShippingCollege Suite 19411 20-22 Wenlock Road London, N1 7GU, UK Online

  Vragen