Keystone logo
SIT Graduate Institute Doctoraat in duurzaamheid - PhD (online)
SIT Graduate Institute

Doctoraat in duurzaamheid - PhD (online)

Online

4 Years

Engels

Deeltijd

31 Jan 2025

May 2025

USD 79.500

Afstand leren, Op de campus

Invoering

Word een innovatieve leider op het gebied van duurzaamheid om sociaalecologische veerkracht, klimaatverandering, waterschaarste, voedselonzekerheid, milieubeleid, economische rechtvaardigheid en meer aan te pakken.

Waarom een doctoraat in duurzaamheid van Sit?

PhD in Sustainability is ontwikkeld voor professionals die werken aan een duurzamere toekomst. Studenten onderzoeken de sociale, ecologische, technische en politieke dimensies van duurzame transformaties, de relatie tussen wetenschap en maatschappij bij het bevorderen van duurzamere toekomsten, en nieuwe en inclusieve benaderingen voor community-based probleemoplossing en duurzame ontwikkeling.

Dit online programma wordt aangevuld met twee internationale residenties van 10 dagen in vier jaar deeltijdstudie. Tijdens het eerste jaar dompelen studenten zich onder in Lissabon, Portugal, een baken van vooruitgang op het gebied van innovatie in hernieuwbare energie, behoud van de zee en duurzaamheid. Tijdens het tweede jaar gaan studenten over van theorie naar praktijkgericht onderzoek door middel van unieke casestudy's in de Zanzibar Archipel in Tanzania, waar initiatieven op het gebied van de blauwe economie in de voorhoede staan.

Studenten ontwikkelen vaardigheden op het gebied van onderzoek, organisatorisch leiderschap, beleidsontwikkeling en communicatie om bij te dragen aan de beperking van klimaatverandering, te pleiten voor sociale gelijkheid en duurzame bedrijfspraktijken te innoveren voor economische welvaart. Afgestudeerden van het programma zullen worden voorbereid om multi-stakeholder groepen te leiden als ze zullen effectieve communicatoren in het beleid kringen, academische en organisatorische contexten, en populair-wetenschappelijk zijn.

De wereldwijde faculteit van SIT heeft ervaring in zowel lesgeven als mentorschap en toegepast werk in vele facetten van duurzaamheid, van integratief behoud, klimaatverandering, voedselzekerheid, milieubeheer en duurzaam ondernemen en duurzame technologie. Met SIT's wereldwijde netwerk en lange geschiedenis van ervaringsleren krijgen studenten een uniek mondiaal perspectief dat ze kunnen toepassen in hun carrière.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen