Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota Online

Saint Mary's University of Minnesota Online

Saint Mary's University of Minnesota Online

Invoering

Saint Mary's University of Minnesota's Online Degree-programma's

Bij Saint Mary's zijn we trots op het aanbieden van online undergraduate en graduate degrees, ontworpen om de schema's van werkende volwassenen zoals jij aan te vullen. Krijg een betaalbare, gemakkelijke opleiding van een top gerangschikte universiteit die is gebaseerd op real-world applicaties.

Saint Mary's University's lange geschiedenis van innovatie in het onderwijs gaat verder met ons leerbeheersysteem op een iPad, zodat u onderweg kunt leren. Onze toewijding aan onze Lasallian Katholieke traditie van voortdurend leren, ethiek en het bevorderen van het algemeen welzijn blijft ook bestaan. Via onze online programma's werken we hard om studenten aan te moedigen om bedachtzame professionals en ethische leiders te worden.

Neem de klas mee met jou

Ontdek ons ​​revolutionaire leerbeheersysteem op een iPad die lessen onder handbereik brengt. Als een student in onze online programma's, ontvangt u een iPad geladen met ons leerplatform om te gebruiken tijdens de duur van het programma.

  • Naadloos toegang tot je cursusmateriaal
  • Blijf op de hoogte met klasgenoten en faculteit waar je ook bent
  • Ontwikkel mobiele vaardigheden die werkgevers waarderen

Krijg een praktisch, beroepsgericht onderwijs in een ondersteunende, studentgerichte onlineomgeving. Lees meer over de Saint Mary's University en haar geschiedenis van educatieve innovatie.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • 700 Terrace Heights , 55987-1399, Winona

Vragen