Keystone logo
Spartanburg Methodist College

Spartanburg Methodist College

Spartanburg Methodist College

Invoering

Spartanburg Methodist College is de enige regionaal geaccrediteerde tweejarige particuliere privéschool in South Carolina. We bieden Associate Degrees op het gebied van kunst, wetenschap, strafrecht, bedrijfsleven, schone kunsten en religieuze studies.


SMC zet zich in om programma's en kansen te bieden die academische excellentie, intellectuele verkenning, sociaal bewustzijn en karakterontwikkeling stimuleren. We hebben op deze traditie voortgebouwd om ons 100% online programma aan te bieden.


Educatieve mentoren

Onze adviseurs zijn hier om u te helpen uw professionele doelen te bereiken. Wij zijn van begin tot einde bij je. Van het aanvraagproces tot financiële hulp tot de selectie van cursussen, we zijn er om ervoor te zorgen dat u slaagt.


Financiële steun

Een van de meest stressvolle elementen van het starten van een hbo-opleiding is ervoor te zorgen dat je de middelen hebt om niet alleen te beginnen, maar ook om het programma te voltooien. Onze adviseurs zijn hier om u te begeleiden bij het financiële hulpproces om u te helpen de beste beslissingen te nemen bij het selecteren van financiële hulpbronnen.

Locaties

  • Spartanburg

    1000 Powell Mill Rd (7,106.13 mi), 29301, Spartanburg

Vragen