Keystone logo
© University Building: CB-RACK: Fotografie
SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

Invoering

Wij stellen u in staat uw doelen te bereiken

Bij ons verwerft u precies de competenties en vaardigheden die nodig zijn voor uw volgende stappen. Wij begeleiden en ondersteunen u actief tijdens uw reis en staan u bij wanneer dat nodig is. Onze passie drijft ons om jou te helpen excelleren in zowel je studie als het dagelijks leven, zodat je succesvol en zonder zorgen jouw unieke pad kunt bewandelen.

Over ons

De door de staat erkende SRH Fernhochschule – The Distance Learning University is gespecialiseerd in online studiemogelijkheden voor werkende professionals. Als kwaliteitsleider op het gebied van afstandsonderwijs heeft de universiteit een studiemodel ontwikkeld dat maximale flexibiliteit biedt en een uitstekende service garandeert. Onze innovatieve online campus (E-Campus) fungeert als het middelpunt voor uw studie, zodat u kunt slagen waar en wanneer het u uitkomt, terwijl u tegelijkertijd werk-, trainings-, gezins- of sportverplichtingen beheert.

Onze universiteit biedt een selectie van 51 online bachelor- en masterprogramma's, evenals meer dan 60 universitaire certificaten. Optionele face-to-face lessen en examens zijn beschikbaar op 21 locaties. Momenteel zijn er meer dan 9.000 studenten ingeschreven aan de grootste universiteit van de deelstaat Baden-Württemberg, die in 2023 voor de vijfde keer werd uitgeroepen tot de populairste universiteit voor afstandsonderwijs van Duitsland.

Als systeemgeaccrediteerde universiteit met permanente staatserkenning toegekend door de deelstaat Baden-Württemberg, zijn wij in het bezit van het kwaliteitszegel van de Duitse Raad voor Accreditatie. Alle opleidingen en certificaatcursussen hebben staatsaccreditatie ontvangen.

Wij brengen u naar het volgende niveau

Bij SRH Distance Learning University bieden we een studieprogramma dat is afgestemd op uw unieke behoeften, met flexibiliteit en geïndividualiseerde ondersteuning die zich aanpast aan uw levensomstandigheden. Als uw persoonlijke gids staan wij u bij elke stap bij, gedreven door onze passie voor uw succes.

Locaties

  • Riedlingen

    Kirchstraße,26, 88499, Riedlingen

Vragen