Keystone logo
St. Stephen's University

St. Stephen's University

St. Stephen's University

Invoering

Trots de kleinste universiteit in Canada, St. Stephen's University is een vooraanstaande Liberal Arts universiteit, alleen het aanvaarden van maximaal 30 studenten per jaar. Geloven dat het onderwijs gebeurt beter in een kleine learning community waarin iedereen een bijdrage kan leveren, professoren delen het dagelijks leven met studenten, eigenlijk om ze te leren kennen als vrienden. In deze unieke omgeving, kan aangeboren talenten elke student worden erkend en onderzocht, hen voor te bereiden op een carrière die past bij wie ze zijn.

Studenten wonen samen in een voormalig hotel in een kleine stad in New Brunswick, die deelnemen aan het koken en samen schoonmaken evenals het bestuderen en te ontspannen. En voor twee hele termen die ze samen reizen de wereld als een klasse, Een bezoek meer dan een dozijn landen in Europa en Azië.

In de kern van de universiteit, de medewerkers en docenten zijn christenen, waardoor de gemeenschap een zorgzame fundament van acceptatie en integratie. Studenten van alle achtergronden, zijn spirituele perspectieven en podia in de levensreis verwelkomd, zonder religieuze toelatingseisen of verplichte praktijken. SSU waarden en geniet van deze diversiteit, en wil een plek waar jong volwassenen kunnen zijn wie ze werkelijk zijn, en groeien in volwassenheid in hun intellectuele, spirituele, praktische, en relationele leven.

SSU biedt graden in de geesteswetenschappen, psychologie en Internationale Studies. Alle graden bieden afgestudeerden met de flexibiliteit van de geest, een veelheid aan perspectieven en een verhoogde capaciteit voor innovatie. SSU richt zich op studenten te leren hoe te denken, hoe je een argument, hoe je problemen op te lossen en hoe goed hebben betrekking op diverse mensen te presenteren. Werkgevers houden van dit! De SSU ervaring opent een wereld van mogelijkheden voor zowel het voortgezet onderwijs of een mooie carrière, het voorbereiden van studenten voor het leven en werken en hen te helpen erachter te komen wat ze willen doen. SSU afgestudeerden zijn gegaan om te studeren of te werken in een grote verscheidenheid van gebieden, waaronder de volgende: beeldende therapie, zaken, ramp noodhulp, onderwijs, film, beeldende kunst, journalistiek, recht, management, ministerie, verpleging, politiek, maatschappelijk werk, de theologie en stedenbouw.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Saint John

    8 Main Street St. Stephen, E3L 3E2, Saint John

Vragen