Keystone logo
Stanford University

Stanford University

Stanford University

Invoering

Het Stanford Center for Health Education, onderdeel van Stanford Medicine, heeft tot doel wereldwijde gezondheidswerkers te versterken door toegankelijk onderwijs te bieden dat gebruikmaakt van de ervaring en expertise Stanford University

SCHE staat voor de overtuiging dat onderwijs kracht geeft en gezondheidseducatie levens redt.

Over het Stanford Center for Health Education

Het Stanford Center for Health Education (SCHE), onderdeel van Stanford Medicine, heeft tot doel gezondheidswerkers op elk niveau te ondersteunen, zowel in de VS als over de hele wereld. Door effectieve en efficiënte training te bieden, streeft het ernaar de wereldwijde beschikbaarheid te vergroten van goed geïnformeerde en hoogopgeleide zorgverleners die zijn uitgerust om het serviceniveau in de meest kwetsbare gebieden ter wereld te verbeteren en een blijvende sociale impact hebben.

Stanford Center for Health Education online korte cursussen

SCHE heeft een portfolio van online korte cursussen gecreëerd die zorgverleners een beter inzicht geven in hoe ze kunnen zorgen voor het mentale en fysieke welzijn van hun patiënten, en een beter geïnformeerd publiek creëren. De cursussen bieden een holistische benadering van gezondheid, met betrekking tot lichaamsbeweging, voeding en mentaal welzijn, met inhoud die is ontworpen door docenten van het Stanford Medicine Center for Health Education.

Waarom online leren met het Stanford Center for Health Education?

Door de samenwerking met GetSmarter, een merk van 2U, Inc., is SCHE in staat hoogwaardige en boeiende gezondheidsgerelateerde educatie te bieden aan werkende professionals over de hele wereld, waardoor de grootst mogelijke impact op de wereldwijde uitdagingen op het gebied van gezondheid en welzijn wordt gegarandeerd. Studenten hebben toegang tot digitale middelen die de kennis en expertise van de gewaardeerde faculteit van Stanford Medicine weerspiegelen, evenals de mogelijkheid om te netwerken met leden van de internationale gezondheidszorg. Dankzij het flexibele online leermodel passen deze deeltijdcursussen in het schema van zelfs de drukste leerling, terwijl ze toch een persoonlijke ervaring bieden met ondersteuning en deskundige feedback.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • Serra Mall,450, 94305, Stanford

Vragen