Keystone logo
© Eva Dang
Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Invoering

Ontdek je kracht. Bereik je doelen. Kennis uitstralen

Stanmore School of Business is een van de beste online business schools in Londen. Met meer dan een decennium aan onderwijs- en leerervaring, vormen we onze zakelijke praktijk en transformeren we carrières over de hele wereld. Onze academische kracht inspireert een authentieke en provocerende zakelijke geest, waardoor onze studenten een echt innovatieve aanpak ontwikkelen in een unieke academische omgeving.

Wij zijn toegewijde leiders met een verlangen om te leren en zich te committeren aan onderwijs van wereldklasse. Onze diverse internationale faculteit zijn uitstekende invloedrijke experts die een schat aan kennis en leiderschap genereren door de beste academische en echte probleemoplossende vaardigheden te combineren. Ze zijn erop gericht studenten te helpen hun sterke kanten te ontdekken en buiten de gebaande paden te denken. Studenten profiteren van hun expertise, terwijl ze tegelijkertijd leren hoe ze een positieve impact kunnen hebben op de manier waarop de wereld zaken doet.

Wij zijn een vooraanstaand orgaan in zakelijke expertise en anticiperen graag op het doorgeven van onze wijsheid aan toekomstige generaties. Onze school is een wereldwijde school met wereldwijde ambitie. We bieden een innovatieve leerervaring die niet gebonden is aan limieten, wat ons in ruil een uniek concurrentievoordeel geeft.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om te verbeteren en vooruitgang te boeken om de dynamische bedrijfswereld te weerspiegelen. We zijn vol enthousiasme, aanmoediging en positiviteit. De meerderheid van onze Masters-studenten komt van buiten het VK en onze Executive Education-studenten komen uit meer dan 60 verschillende landen. Het ervaren van onze unieke academische omgeving en toegang tot het sterke wereldwijde netwerk van tutoren, blijft succesvolle mensen en carrières over de hele wereld uitbeelden.

Locaties

 • London

  85 Great Portland Street, London, W1W 7LT., W1W 7LT, London

  • UK Online

   UK Online, Verenigd Koninkrijk

   Vragen