Keystone logo
Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Invoering

Waarom veelgevraagde vaardigheden leren bij Tecnológico de Monterrey ?

Onze programma's bereiden studenten voor op de veelgevraagde vaardigheden die ze nodig hebben om door te groeien of een carrière te beginnen in coderen, data-analyse of cyberbeveiliging. We combineren een virtuele klaservaring met dynamische curricula die worden gegeven door ervaren instructeurs. Met uitgebreide studentenondersteuning en een breed scala aan middelen, bieden we een opleiding die u zal helpen een weg naar succes te vinden.

  • Onze lessen leren de nieuwste marktvaardigheden* op het gebied van codering, data-analyse en cyberbeveiliging.
  • Onze beide programma's bieden handige deeltijdschema's voor studenten die in hun huidige baan willen blijven terwijl ze 's nachts waardevolle nieuwe vaardigheden leren, wat geweldig is voor volwassen studenten.
  • Bouw een breed portfolio van projecten of webapplicaties om uw kennis te laten zien.
  • Krijg toegang tot de loopbaanservices van Boot Camps om uw overgang naar webontwikkeling of data-analyse te ondersteunen.

*Het materiaal dat in deze cursussen wordt behandeld, kan worden gewijzigd als gevolg van de marktvraag.

Deze programma's worden aangeboden via de Tecnológico de Monterrey in samenwerking met edX.Over edXedX, onderdeel van 2U Inc., werkt samen met gerespecteerde universiteiten en organisaties om innovatieve, op vaardigheden gebaseerde training te bieden aan een gemeenschap van meer dan 45 miljoen leerlingen over de hele wereld om hen te ondersteunen in elke fase van hun leven en loopbaan. edX levert bootcamps door middel van een meeslepende leerervaring met deskundige services en waardevolle bronnen. Sinds 2021 zijn afgestudeerden aangenomen door meer dan 6.700 bedrijven, waaronder meer dan 62% van de Fortune 100.

Locaties

  • Monterrey

    Avenida Eugenio Garza Sada Sur,2501 Sur, 64849, Monterrey

    Vragen