Keystone logo
Leanne Test School

Leanne Test School

Leanne Test School

Invoering

Met een wereldwijd netwerk van Pilot Training Academies, Simulator / Assessment Centers en Foundation Schools is Airways Aviation goed ingeburgerd als een toonaangevende internationale organisatie voor vliegtraining.

Airways Aviation opereert op verschillende locaties in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië en biedt internationale luchtvaartmaatschappijen directe toegang tot de meest bekwame en best opgeleide commerciële piloten. Dankzij onze 30 jaar ervaring in vliegopleiding, van wereldklasse, is de organisatie perfect gepositioneerd om binnenlandse en internationale studenten te ondersteunen en tegemoet te komen aan de snelgroeiende vraag naar commerciële piloten wereldwijd.

Wij bieden aspirant piloten Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA) of Civil Aviation Safety Authority (CASA) goedgekeurde opleiding Pathways en het gebruik van partnerschappen met de luchtvaartindustrie om onze gemotiveerde afgestudeerde piloten in staat om te verhuizen naar de luchtvaartmaatschappij carrière.

Airways Aviation zet zich in voor het leveren van hoogwaardige onderwijs- en leerresultaten, samen met een onvergetelijke ervaring op het land en in de lucht. We bieden volledig uitgeruste, speciaal gebouwde klaslokalen en studentenruimtes en onderhouden een vliegtuigcorpus van wereldklasse om ervoor te zorgen dat onze studenten en personeel veilig en met vertrouwen vliegen.

Locaties

  • London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire, OX5 1RA, Oxford

  • Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo, 22111, Huesca

  • Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit, 4225, Bilinga

Vragen