Keystone logo
Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Invoering

Onze innovatieve JD Program

De 21e eeuwse advocaat heeft om meer te doen dan alleen maar gevallen proberen in de rechtbank. U zult de mogelijkheid om overeenkomsten, ontwerp-contracten, ambachtelijke nederzettingen onderhandelen en bemiddelen geschillen nodig hebben. Aan de Texas A & M University School of Law, hebben wij u gedekt. Onze innovatieve JD programma benadrukt het belang van real-world juridische vaardigheden die je volledig voor te bereiden op alle aspecten van uw carrière.

Texas A & M: Investeren in uw toekomst

Aangezien wij werd een deel van de Texas A & M University in 2013, hebben we aanzienlijke middelen geïnvesteerd om de waarde van je diploma te verbeteren en om uw ervaring te verbeteren, terwijl je hier bent op de wet school. We hebben nog veel meer spannende veranderingen in de werken, maar we hebben al verschillende maatregelen genomen om te investeren in je toekomst.

Paths to Success

Er is meer dan één soort advocaat. In de 21e eeuw, het beoefenen van advocaten serveren een breed scala van klanten in verschillende capaciteiten en in talloze sectoren. Aan de Texas A & M University School of Law, kunt u uw opties open te houden door het nastreven van een brede opleiding. Of je kunt kiezen uit drie verschillende paden die wij aanbieden. Binnen elk van deze paden, kun je er zelfs voor kiezen om zich te concentreren op bepaalde gebieden van de praktijk, zoals intellectueel eigendom of olie en gas wet.

Fort Worth / Dallas

Het kiezen van een wet school betekent het kiezen van uw huis voor de komende jaren, en je zal een betere plek om te leren en te leven dan Fort Worth niet vinden. Fort Worth biedt een ongeëvenaarde kwaliteit van het leven, een wettelijke gemeenschap die verwelkomt en mentoren jonge advocaten, en toegang tot een breed scala van de werkgevers in de praktijk verschillende instellingen, waaronder advocatenkantoren, overheidsinstellingen, non-profit organisaties en de juridische afdelingen van bedrijven.

Texas A & M University School of Law Nondiscrimination Beleid

Texas A & M University School of Law biedt gelijke kansen in haar programma van juridisch onderwijs voor alle aanvragers voor toelating, ingeschreven studenten en afgestudeerden zonder discriminatie of segregatie op grond van ras, huidskleur, godsdienst, nationaliteit, geslacht, leeftijd, handicap, veteranenstatus , seksuele geaardheid, genderidentiteit of geslacht uitdrukking. Bovendien, Texas A & M University School of Law biedt haar docenten en andere medewerkers met gelijke kansen in verhuren, voortzetting, promotie en tenure.

's Texas A & M WET INNOVATIEVE AFSTAND onderwijsprogramma's

Wij bieden twee afstandsonderwijs programma's, zowel in gebieden waar de kennis en vaardigheden zijn in hoge vraag: Vermogensbeheer en Risk Management.

De programma's zijn volledig online, Die werkende professionals en studenten geeft die persoonlijke verplichtingen van de flexibiliteit ze moeten leren en het verkrijgen van nieuwe vaardigheden met minimale verstoring hun al vol leven. In onze programma's, doen we niet zomaar een camera in de rug van een klaslokaal op voordracht van een professor te nemen. Die benadering is verouderd en ineffectief. In plaats daarvan gebruiken we state-of-the-art pedagogische technieken die gebruik maken van de laatste te nemen aan online leren technologie. Elke cursus is specifiek bereid met afstandsonderwijs studenten in het achterhoofd.

Elk programma duurt ongeveer zes semesters in te vullen, en na voltooiing, heb je de mogelijkheid om ons te bezoeken op de wet school om een ​​geëerde ontvangen 'Aggie Ring ", waardoor je een leven lang lid van de uitgebreide Aggie Network.

Beschikbare Distance Education Programs

 • Vermogensbeheer
 • Risk Management

Twee graden - een sterke curriculum

Twee verschillende graden worden voor elk programma-an aangeboden LL.M. graduaat voor advocaten (Voor degenen die al een JD hebben ontvangen), en een Masters of Rechtspraak (M.Jur.) Voor niet-jurist professionals. Terwijl de niet-juristen een extra verplichte cursus of voorwaarde in de Amerikaanse wet, om hen op gelijke voet met hun advocaat landgenoten zetten kan hebben, het programma structuur en inhoud zijn dan in wezen hetzelfde, ongeacht de JD-status.

Locaties

 • Fort Worth

  Texas A&M University School of Law 1515 Commerce Street , TX 76102, Fort Worth

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen