Keystone logo
ThatFXTrader

ThatFXTrader

ThatFXTrader

Invoering

In de wereld van vandaag kan het een uitdaging zijn om een ​​betrouwbare partner te kiezen.

Laat ons u overtuigen waarom wij anders zijn en dit zou niet langer het geval moeten zijn.

TFXT biedt een geweldig leersysteem in de FX-handelsarena. Het is wat we doen.

Wij bieden u de beste lesmethode en bieden onpartijdige en onpartijdige adviezen om van u te profiteren.

We geven u de persoonlijke aandacht die u verdient en brengen u alle diensten die u nodig hebt samen onder één dak, alles voor een eerlijke prijs.

We blijven continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de FX-wereld. We integreren deze evolutie in ons onderwijsplatform, onze producten en diensten en nemen de nieuwste ontwikkelingen alleen op als ze economisch verantwoord zijn voor u.

We zijn helemaal dol op wat we doen. We zijn gepassioneerd door FX. We zijn betrouwbaar. We vinden het leuk om elke individuele student die we accepteren te helpen, succesvol te worden door onze enthousiaste inzet en toewijding.

Wij geloven in relaties en partnerships tijdens deze reis. We geloven niet in werken voor onze studenten. Wij werken het liefst met u samen om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen en uw potentieel te bereiken. Wij geloven in studenten van het leven.

Als u op zoek bent naar een echte partner die zeer om u geeft en die op uw behoeften is afgestemd, bent u bij ons aan het juiste adres. TFXT is uw huis. Word partner van TFXT en u zult niet ontevreden zijn.

We luisteren naar uw behoeften en bieden u duidelijke en onpartijdige feedback. We nemen kennis van uw behoeften, plannen en doelstellingen en beoordelen deze in het kader van wat u zou willen bereiken. Waar we het niet mee eens zijn, zullen we onvoorwaardelijk eerlijk tegen u zijn op een diplomatieke manier die u de redenen voor onze meningsverschillen geeft. Wij geloven in authenticiteit.

Bij ons bent u een persoon, geen accountnummer. In een zakelijke wereld waar rekeningnummers en transacties belangrijker zijn geworden dan namen, zijn we er trots op dat we persoonlijk geïnteresseerd zijn in alles wat we voor u doen. We beloven ook om je de individuele aandacht te geven die je verdient als onze student.

Bij alles wat we doen, streven we ernaar onze benadering aan te passen aan uw individuele behoeften en vereisten, omdat we al onze belanghebbenden waarderen.

Wij bieden competitief geprijsde producten en diensten in verhouding tot de concurrentie. Het gebruik van technische oplossingen die processen aan het einde automatiseren en een efficiënt beheer van kostenbeheersingssystemen, stelt ons in staat onze prijzen in overeenstemming met onze waardepropositie te houden. We doen geen concessies aan de kwaliteit van de producten of ervaring. Kwaliteit is belangrijk. Wat we doen, weerspiegelt in onze naam voor de organisatie en de individuen die aan opdrachten werken. We zullen nooit concessies doen aan onze kwaliteitsnormen omdat we onze reputatie als zeer belangrijk beschouwen. We doen er alles aan om onze belofte waar te maken. Integriteit en zelfverantwoordelijkheid zijn van belang.

We zijn ervan overtuigd dat elke persoon een uniek waardevol persoon is met dromen, onbeperkte talenten en potentieel voor succes en grootsheid.

Geef ons alsjeblieft de kans om deel uit te maken van je reis om je potentieel te bereiken en je dromen waar te maken.

Locaties

  • New York

    New York, Verenigde Staten

Vragen