Keystone logo
The Citadel

The Citadel

The Citadel

Invoering

The Citadel is een mijlpaal in Charleston, South Carolina, dat bekend staat om zijn educatieve reputatie en zijn rijke geschiedenis. The Citadel , opgericht in 1842, heeft een studentenuniversiteit van ongeveer 2.300 studenten die deel uitmaken van het South Carolina Corps of Cadets. Nog eens 1.000 studenten volgen The Citadel Graduate College, een civiel avond- en online programma dat zowel afgestudeerde en professionele diploma's als niet-gegradueerde programma's aanbiedt.

The Citadel missie van de The Citadel is het opleiden en ontwikkelen van cadetten en studenten om principiële leiders te worden in alle geledingen van het leven door de kernwaarden van het college in te brengen in een gedisciplineerde en intellectueel uitdagende omgeving.

122379_badge.PNG

Gedurende negen opeenvolgende jaren heeft U .S. Nieuws

The Citadel is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges voor het toekennen van baccalaureaat, master en specialist in onderwijsgraden. De undergraduate en graduate opleidingen van lerarenopleiding, counselor opleiding, geletterdheid en educatief leiderschap zijn geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van Lerarenopleiding (NCATE). De Tommy

Locaties

  • Charleston

    Moultrie Street,171, 29409, Charleston

    Vragen