Keystone logo
The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

Invoering

Ons verhaal

The College for Adult Learning opgericht als een geregistreerde trainingsorganisatie (RTO) in 2009, en door onze toewijding aan resultaatgerichte, praktische trainingsoplossingen met ongeëvenaarde ondersteuning en flexibiliteit, hebben we de afgelopen 10 jaar echt een verschil gemaakt in duizenden levens.

We zijn opgericht door een team van toegewijde senior executives uit de TAFE/University-sector, geïnspireerd door volwassen studenten in heel Australië die wanhopig op zoek zijn naar relevante cursussen, leren op maat, praktische studiemogelijkheden, uitgebreide ondersteuning, werkklare vaardigheden en echte resultaten.

Waarom studeren met CAL?

Hoe we onze studenten naar succes begeleiden

Onze visie bij The College for Adult Learning is gericht op het creëren van echte resultaten voor leerlingen.

We zetten ons in om studenten te helpen hun doelen te bereiken door middel van op maat gemaakte leertrajecten, boeiende en brancherelevante cursusinhoud, extra studiebronnen en hulpmiddelen. Ontvang onbeperkte begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals.

Wij geloven in het maken van een verschil.

We hebben drie leidende principes die bepalen hoe we online cursussen op maat leveren aan studenten bij CAL. Studeren bij ons gaat verder dan alleen een stuk papier. Laat u met een CAL-cursus inspireren om uw eigen wereld vorm te geven - ontvang ongeëvenaarde ondersteuning, praktijkgerichte vaardigheden en kennis en geniet van flexibel leren.

Ontdek wat ons onderscheidt.

Cursussen ontworpen voor succes

We nemen de tijd om onze trainingsproducten te onderzoeken en te ontwerpen voor succes en zijn trots gespecialiseerd in het creëren van de cursussen die de industrie vraagt en toekomstige leiders - zoals jij - nodig hebben.

 • We zijn opgericht om mensen te helpen een verschil te maken in hun loopbaan. Dit betekent het leveren van relevante cursussen die zijn ontworpen om toekomstgerichte vaardigheden te ontwikkelen en echte resultaten te creëren. We ontwikkelen onze cursussen met een sterke focus op de werkplek, ontwerpen onze beoordelingen rond praktische toepassingen van de cursussen en stemmen onze inhoud af op branchespecifieke behoeften. Dit helpt ervoor te zorgen dat onze cursussen de relevante inhoud en vaardigheden leveren die nodig zijn op de werkplek van vandaag en in de industrieën van morgen .
 • Uit ons onderzoek naar de behoeften van een moderne beroepsbevolking bleek dat werkgevers op zoek zijn naar dynamische leiders , niet alleen naar specialisten. Werkgevers zijn steeds meer op zoek naar overdraagbare vaardigheden op het gebied van teamleiderschap en projectmanagement, om ervoor te zorgen dat ze een toekomstgericht, dynamisch personeelsbestand hebben.
 • Wees ervan overtuigd dat je met een CAL-kwalificatie de kans krijgt om niet alleen de relevante technische vaardigheden en kennis te ontwikkelen, maar ook de overdraagbare vaardigheden die een succesvolle leider maken.

Uniek dubbel diploma programma

Wees ervan overtuigd dat je met een CAL-kwalificatie de kans krijgt om niet alleen de relevante technische vaardigheden en kennis te ontwikkelen, maar ook de overdraagbare vaardigheden die een succesvolle leider maken. We willen dat je een concurrentievoordeel hebt in je carrière. Daarom hebben we een reeks geïntegreerde cursussen voor dubbele diploma's en dubbele kwalificaties gecreëerd om meer gevraagde vaardigheden te bieden.

Bespaar jezelf honderden uren studietijd

 • Bespaar uzelf tijd en geld door te kiezen voor een geïntegreerde dubbele diplomakwalificatie. Onze cursussen combineren de eenheden van twee afzonderlijke kwalificaties om een uniek pakket te creëren dat u honderden uren studietijd bespaart.

Unieke vaardigheden waarmee u zich kunt onderscheiden van de massa

 • Onze units zijn met de hand geselecteerd in overleg met marktleiders en zijn ontworpen om holistische en toekomstgerichte cursussen te creëren. Vind de juiste combinatie die past bij uw vaardigheden en loopbaanambities.

Twee nationaal erkende kwalificaties

 • Je komt als beste uit de bus met twee afzonderlijke kwalificaties na voltooiing van je cursus. Door geaccrediteerde cursussen te integreren, krijgt u praktische vaardigheden die in alle sectoren worden gerespecteerd en eenvoudig Pathways voor vervolgonderwijs.

Focus op onze studenten tijdens hun reis

Hier bij CAL zetten we ons in voor het succes van onze studenten - van inschrijving tot afstuderen en daarna.

Elk CAL-teamlid zet zich in om u te helpen slagen in uw leertraject.

 • In tegenstelling tot TAFE's, universiteiten en grote RTO's, wordt u bij CAL niet als een nummer behandeld . Onze toewijding aan u begint met het nemen van de tijd om uw doelen te begrijpen, het bieden van gepersonaliseerde en flexibele leeroplossingen en wordt aangedreven door gepassioneerde mentoren en ondersteuningsteams.
 • Als individu met uw eigen omstandigheden, heeft u unieke trainingsbehoeften en ons doel is om uw leertraject te ondersteunen op een manier die voor u werkt. We zullen een leerplan aanpassen en een Pathway om aan u en uw ervaring tegemoet te komen. Wat uw carrièredoel ook is, wij helpen u daar te komen.
 • Geniet van ongeëvenaarde ondersteuning, wanneer JIJ die nodig hebt. We begrijpen dat iedereen een andere leerstijl heeft en verschillende niveaus en soorten ondersteuning nodig heeft. We bieden verschillende ondersteuningsopties, zoals een snelle reactie Live Chat, geplande één-op-één coachingsessies met een ervaren leercoach, check-ins van het vriendelijke ondersteuningsteam en meer.

Ongeëvenaarde ondersteuning en flexibiliteit

Als je bij CAL studeert, kun je er zeker van zijn dat we ons inzetten om je te helpen je carrièredoelen te bereiken. In tegenstelling tot onze concurrenten brengen wij geen dure kosten in rekening voor RPL, cursusoverdrachten of uw optionele verlenging van 6 maanden. Ons doel is om u te ondersteunen op de manier die u nodig heeft, gedurende uw hele leertraject en u te helpen uw kwalificatie te behalen.

Geen kosten voor RPL

 • We willen je erkennen voor je bestaande kennis en vaardigheden. Erkenning voor eerder leren (RPL) is een efficiënte manier voor reeds competente professionals om sneller een kwalificatie te behalen. In tegenstelling tot andere RTO's rekenen wij geen aanvraagkosten voor RPL of een vergoeding per eenheid voor RPL.

Geen kosten voor overboekingen of uitstel

 • Bij CAL zullen we met u samenwerken om een Pathway die het beste past bij uw carrièredoelen. Daarom bieden we geen kosten voor cursusoverdrachten voor onze studenten. Om tegemoet te komen aan het drukke leven van onze studenten, bieden we een gratis uitstel van 90 dagen en bieden we ook een gratis verlenging van 6 maanden aan.

30 dagen risicovrije garantie

 • We zijn ervan overtuigd dat je van je cursus zult genieten. Als u echter vindt dat de cursus gewoon niet goed is, kunt u zich binnen de eerste 30 dagen terugtrekken voor een volledige terugbetaling van uw cursusgeld minus een kleine administratiekosten van $ 150. In tegenstelling tot andere RTO's die een terugbetalingsperiode van slechts 14 dagen bieden, bieden we bij CAL 30 dagen aan onze studenten.

Herinschrijvingen en verlengingen

 • Om onze studenten te helpen hun leertraject voort te zetten, bieden we een gratis verlenging van 6 maanden aan om ervoor te zorgen dat ze in de beste positie zijn om hun cursus af te ronden. We bieden ook graag herinschrijvingen aan. We zullen nooit het volledige cursusgeld in rekening brengen voor herinschrijvingen (sommige kosten zijn wel van toepassing).

Echte resultaten voor je carrière

We richten ons op het leveren van echte resultaten, niet alleen een stuk papier.

 • Een van de redenen waarom we onze leercoaches met de hand selecteren, is om ervoor te zorgen dat ze de ervaring en mentaliteit hebben om waardevolle begeleiding te bieden aan onze studenten . Dit gaat verder dan het maken van een assessment, het is een kans voor studenten om te praten met iemand die er is geweest en dat heeft gedaan. Een kans om ideeën van iemand af te kaatsen, een dieper inzicht te krijgen in leiderschap en praktisch advies dat u meteen kunt gebruiken.
 • Onze leercoaches zijn niet alleen trainers, ze zijn marktleiders en mentoren - en ze zijn beschikbaar voor al onze studenten om in te boeken voor een-op-een ondersteuning.

Echte Resultaten Garantie

Onze garantie voor reële resultaten is onze toewijding aan u en uw carrièredoelen, zodat u zeker weet dat uw studies u echte voordelen opleveren.

Deze garantie maakt deel uit van ons voortdurende werk om je te ondersteunen na je studiereis. Ons team, beoordelingen en feedback zijn allemaal gericht op het helpen van u in uw carrière, niet alleen op het behalen van uw cursus.

Locaties

 • Mitcham

  Level 1, 3/630 Mitcham Rd, 3132, Mitcham

Vragen