Keystone logo
© istock
The College Of Westchester

The College Of Westchester

The College Of Westchester

Invoering

Sinds 1915 richt The College Of Westchester (CW) zich op het carrièresucces van zijn studenten. De academische programma 's van College of Westchester zijn zorgvuldig ontworpen om de vaardigheden en competenties te bieden die werkgevers het meest wensen. Onze campusomgeving is zeer persoonlijk en onze cultuur draait om dienstverlening aan studenten.

De faculteit van het College of Westchester wordt geselecteerd op basis van ervaring, referenties en een zorgzame houding om kennis uit de echte wereld naar de klas te brengen. De technologieën en web-verbeterde leermiddelen van het College geven studenten overal en altijd connectiviteit met cursussen, professoren, klasgenoten en diensten. The College Of Westchester biedt een uitzonderlijke ervaring die kan leiden tot een leven vol prestatie en succes.

The College Of Westchester studeert individuen af die transformatieve en doelgerichte educatieve ervaringen hebben voltooid die hebben geleid tot carrières die economische vooruitgang bevorderen. Als een academisch studentgerichte, cultureel diverse universiteit, zet College of Westchester zich in om de hoogste kwaliteit van onderwijs te bieden aan alle carrière- en ondernemingsgerichte studenten door middel van een zorgvuldig samengesteld en gericht curriculum, met input van regionale werkgevers en andere institutionele studenten. belanghebbenden. Het College ondersteunt en stimuleert academische excellentie, loopbaanontwikkeling, professionele integriteit, financiële verantwoordelijkheid en goed burgerschap door middel van een onderscheidende en zeer persoonlijke leeromgeving die leidt tot opwaartse economische mobiliteit.

Locaties

  • White Plains

    Central Avenue,325, 10606, White Plains

    Vragen