Keystone logo
The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

The Economist - Executive Education

Invoering

Sinds de oprichting heeft The Economist zichzelf gevestigd als een vertrouwde bron voor alles wat met zaken en politiek te maken heeft, en pleit voor informatie op basis van feiten en nauwkeurigheid.

The Economist's visie op de wereld, stijl en filosofie onderscheidt het. Met een internationale focus en reikwijdte, biedt het objectieve analyse en origineel inzicht, terwijl het oneerbiedig en onafhankelijk blijft.

Over The Economist

Door zijn wereldwijde perspectief en unieke stem heeft The Economist digitale technologie aangewend om lezers en publiek van over de hele wereld een betrouwbaar filter op internationale zaken te bieden. Met beknoptheid, duidelijkheid, mening en humor destilleert The Economist wat belangrijk is op de mondiale agenda en, belangrijker nog, wat ervan te denken. Dat is de reden waarom miljoenen mensen wekelijks The Economist lezen, inclusief 's werelds leidende politieke en zakelijke figuren.

The Economist online cursussen

De objectiviteit van de mening en de originaliteit van het inzicht van The Economist worden getoond in het cursusaanbod, dat deelnemers zal voorzien van de kennis om de impact van mondiale problemen in hun context te navigeren. Door gebruik te maken van zijn unieke mondiale perspectief, is The Economist in staat educatieve inhoud te creëren die conceptuele hulpmiddelen biedt om effectief te plannen voor wereldwijde verandering.

Waarom online leren met The Economist

The Economist en GetSmarter hebben een breed scala aan notities, infographics, animaties, video's en casestudy's samengesteld om theoretische en praktische kennis te combineren. Gastsprekers zijn onder meer senior redacteuren van The Economist over hun specialistische onderwerpen en wereldleiders in hun vakgebied. Praktische lessen zullen worden verrijkt door discussies in kleine en grote groepen, en opdrachten zijn ontworpen om deelnemers van over de hele wereld te betrekken en uit te dagen. Door relevantie en implicaties voor individuele organisaties en rollen te schetsen, voegt de cursus blijvende waarde toe aan het zakelijke en professionele leven van elke deelnemer.

Contact

+1 847 440 3906
[email protected]

Locaties

Locaties
  • John Adam Street,1-11, WC2N 6HT, London

Vragen