Keystone logo
The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

The Family Institute at Northwestern University

Invoering

177510_button_read-more-on-the-institutions-website4.png

Door middel van onderzoek, onderwijs en klinische diensten is The Family Institute at Northwestern University een van 's lands toonaangevende op relaties gebaseerde gedragsgezondheidsorganisaties die zich inzetten voor het versterken en genezen van kinderen en adolescenten, koppels, gezinnen en individuen.

Onze missie & aanpak

We zijn zeer toegewijd aan het versterken en genezen van het hele gezinssysteem door de juiste partners samen te brengen om kinderen, volwassenen, koppels en gezinnen gedurende hun hele leven te ondersteunen. Als onderzoekers, opvoeders en therapeuten werken we samen met onze cliënten en partner om verandering te zien .

“The Family Institute definieert familie zoals jij familie definieert.”

We stemmen de behandeling af op de unieke behoeften en doelen van de cliënt. Achter elke clinicus bij The Family Institute staat een samenwerkend team van meer dan 70 clinici die voortdurend leren, overleggen, informatie delen en zorgen voor effectieve verwijzingen.

Onze samenwerking met de Northwestern University

Opvoeders sinds 1965, The Family Institute, in samenwerking met de Graduate School en Office of Research van de Northwestern University, herbergt het Center for Applied Psychological and Family Studies. Door onze langdurige samenwerking met de Northwestern University behoren we tot de beste op relaties gebaseerde opleidingen en onderzoeksprogramma's op het gebied van gedragsgezondheid in het land.

Locaties

 • Evanston

  Library Place,618, 60201, Evanston

  • Evanston

   Evanston, Verenigde Staten

   Vragen