Keystone logo
The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

The London Institute of Banking & Finance (LIBF)

Invoering

Het London Institute of Banking & Finance (LIBF) is al meer dan 140 jaar een gerespecteerde naam in het Britse onderwijs. We bieden niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen voor Britse en internationale studenten op parttime en fulltime basis. Als kleinere, gespecialiseerde hogeschool met een deskundige faculteit zijn we perfect geplaatst om je te helpen op je loopbaanreis - we hebben duizenden studenten over de hele wereld geholpen om precies dat te doen.

Onze cursussen bieden de vaardigheden die je nodig hebt voor een carrière in het bedrijfsleven, management, datawetenschap en financiën, met een sterke nadruk op praktische vaardigheden uit praktijksituaties.

Wat is leren op afstand?

Afstandsonderwijs stelt internationale en Britse studenten in staat om flexibel en online te studeren voor een LIBF-diploma. Door in je eigen tempo te studeren, kunnen studenten hun studie combineren met een fulltime baan of andere verplichtingen.

Waarom studeren aan het LIBF?

We hebben een reputatie voor uitstekend onderwijs dat voldoet aan de praktische behoeften van de financiële sector en degenen die erin werken. Als je bij ons studeert, leer je van academici die een succesvolle carrière hebben gehad in het bankwezen en de financiële sector - leiders uit de industrie die hun ervaringen met je zullen delen om je leren te verrijken. En als je lid wordt van LIBF, word je lid van een wereldwijde gemeenschap van professionals en alumni. Dit netwerk kan je helpen in elke fase van je carrière.

LIBF is een geregistreerde aanbieder van hoger onderwijs bij het Office for Students. Voor onze afstandsonderwijscursussen werken we samen met een partner die 20 jaar ervaring en expertise op het gebied van online leren met zich meebrengt: de International University of Applied Sciences (IU).

Wat is de geschiedenis van het LIBF?

In 1879 waren er geen kwalificaties voor bankmedewerkers en waren er zeer weinig mogelijkheden om vooruitgang te boeken. Verenigd door de behoefte aan professionele erkenning voor hun vaardigheden en ervaring, richtte een kleine groep bankprofessionals het eerste Institute of Bankers op in Engeland en Wales, dat later LIBF werd.

Tegenwoordig biedt LIBF studenten over de hele wereld alles wat ze nodig hebben om flexibel online te leren, waar dan ook, en is het de enige professionele instantie ter wereld met aangeleerde bevoegdheden voor het toekennen van diploma's. We hebben een wereldwijde gemeenschap van studenten en alumni in meer dan 120 landen.

LIBF-cursussen voor afstandsonderwijs

We bieden vijf afstandsonderwijscursussen aan: drie op bachelorniveau, één master en een MBA. De kosten worden verdeeld over de door jou gekozen studieduur en zijn in totaal hetzelfde, of je nu voltijds of deeltijds studeert.

Niet-gegradueerde cursussen

  • BSc International Management met Finance (totale kosten £ 20.850 of £ 6.935 per jaar fulltime)
  • BSc Business Administration met Finance (totale kosten £ 20.850 of £ 6.935 per jaar fulltime)
  • BSc Data Science met Finance (totale kosten £ 20.850 of £ 6.935 per jaar fulltime)

Postuniversitair onderwijs

  • MSc Management met Banking & Finance (totale kosten £ 9.750)
  • MBA met financiën (totale kosten £ 10.250)

Duur van de cursussen

Studenten kunnen onze afstandsonderwijscursussen voltijds of deeltijds volgen.

Hoewel de studieperiode voor een bachelordiploma drie jaar is, zijn er twee flexibele deeltijdopties van vier of zes jaar. Evenzo is de voltijdse studieperiode voor onze master- en MBA-postdoctorale opleidingen 18 maanden, maar je kunt ze in vier jaar in deeltijd volgen.

Carriere vooruitzichten

Onze cursussen voorzien onze studenten van de brede vaardigheden die ze nodig hebben voor een carrière in het bedrijfsleven en de financiële wereld. Veel van onze studenten stromen door naar een afstudeerstage of treden toe tot een van de 'Big Four' accountants- en adviesbureaus (PwC, KPMG, EY en Deloitte). Oudere studenten merken dat hun nieuwe vaardigheden en kwalificaties nieuwe carrièremogelijkheden openen of hen in staat stellen hun eigen zakelijke ondernemingen naar een hoger niveau te tillen.

Diensten voor studenten en afgestudeerden

Bij het LIBF geloven we in het bieden van voortdurende ondersteuning aan onze studenten. Nog voordat je bij ons in dienst treedt, staan onze supportmedewerkers voor je klaar om je te helpen met je aanmelding, inschrijving en andere administratieve processen. Voor advies over je studiebegeleiding en examenvoorbereiding kun je altijd terecht bij je persoonlijke studieadviseur. En ons Careers and Employability-team zal studenten tot drie jaar na hun afstuderen blijven adviseren.

Locaties

Locaties
  • Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

Vragen