Keystone logo
The MBA Tour The MBA Tour - Latijns-Amerika
The MBA Tour

The MBA Tour - Latijns-Amerika

Mexico City, Mexico

1 Days

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Doe mee met The MBA Tour om in contact te komen met toonaangevende business schools van over de hele wereld! Ons intelligente matching-algoritme bevat tientallen jaren ervaring om de beste scholen voor u aan te bevelen. We maken de inleidingen, geven je toegang tot exclusieve panels en discussies en helpen je te netwerken met toelatingsprofessionals, alumni en medekandidaten. Vergezel ons vandaag!

Uitgelichte scholen

139258_alllogos.png

The MBA Tour virtuele evenementen

Aansluiten

Ontmoet 's werelds toonaangevende business schools allemaal op één plek. Chat live met toelatingsprofessionals en ontmoet andere kandidaten, huidige studenten en alumni van de business school.

Bij elkaar passen

Ons slimme algoritme zal u matchen met scholen die het beste voldoen aan uw ambities voor kleine groepsbijeenkomsten. Laat ons de inleidingen maken, zodat u op uw best kunt zijn.

Leren

Luister naar specialistisch advies over het aanvragen, acceptatie en financiering van je diploma. Ontvang exclusieve GMAT-tips van de examenmakers.

Winnen

Mis de kans niet om GMAT-examenvouchers te winnen, vrijstelling van toegangsprijzen, toelatingsadvies te krijgen en exclusieve inhoud te ontdekken die alleen beschikbaar is voor bezoekers.

The MBA Tour ™ virtuele bijeenkomst

Maak een blijvende indruk bij besluitvormers voor toelating en vind de school die bij je past tijdens kleine groepsbijeenkomsten.

We hebben tientallen jaren ervaring gedestilleerd tot een intelligent matching-algoritme dat de beste scholen voor u aanbeveelt. Tijdens de face-to-face videosessies van 25 minuten kun je vragen stellen en een beter beeld krijgen van het programma en of het iets voor jou is.

The MBA Tour Virtual Event Demo Video van The MBA Tour op Vimeo.

Extra evenementfuncties

Keynote speaker

Luister naar enkele van de meest opmerkelijke lokale alumni van onze universiteiten over hoe hun ervaring met business school hun loopbaan heeft gevormd. Deze keynotes van 10 minuten worden gevolgd door Q + A-sessies, waardoor u de perfecte gelegenheid krijgt om te leren waarom een MBA van vitaal belang is geweest voor het succes van deze bedrijfsleiders en ondernemers.

MBA-gesprekken

Ontdek de unieke kenmerken van verschillende zakelijke programma's tijdens deze interactieve presentaties van 25 minuten. U krijgt niet alleen een waardevol overzicht van programma's, maar u zult ook meer horen over hun kijk op onderwerpen als ondernemerschap, leiderschap, technologie, carrières en meer. En krijg antwoord op uw belangrijkste vragen tijdens de Q + A livechat.

Adviserende sessies

Haal de stress uit uw business school-applicatie door te leren van de specialisten! Tijdens interactieve sessies in webinar-stijl van 25 minuten hoort u van testvoorbereidende organisaties, toelatingsconsultants, jonge professionele netwerken, financiële instellingen en anderen om u te helpen uw business schoolreis beter te navigeren.

Open netwerken

Netwerk met scholen, huidige studenten, alumni en medeaanvragers. Kom langs bij de virtuele tentoonstellingshal, waar u door de stands van de beste business schools kunt navigeren, informatie over programma's kunt verzamelen en in realtime kunt communiceren met toelatingsvertegenwoordigers. In de Networking Lounge heb je de mogelijkheid om te chatten met huidige studenten en alumni, maar ook met je medestudenten

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen