Keystone logo
The Natural Health Academy Diploma in natuurlijke gezondheidsvoeding
The Natural Health Academy

Diploma in natuurlijke gezondheidsvoeding

Online

12 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

Afstand leren

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Aan het einde van deze cursus heeft u een duidelijk beeld van hoe belangrijk uw dieet is, wat de beste brandstof is om in uw lichaam te stoppen en hoe u andere mensen kunt helpen de weg terug naar Volmaakte Gezondheid te vinden.

De NHN is de meest uitgebreide, plantaardige diplomacursus ter wereld waarmee je thuis kunt studeren met studenten van over de hele wereld.

Deze intensieve cursus bevat de meest up-to-date voedingsinformatie die de afgelopen 30 jaar zorgvuldig is samengesteld en samengesteld door Mary-Ann Shearer en haar team.

Het wordt ondersteund door onderzoek van onafhankelijke, peer-reviewed wetenschappelijke tijdschriften, waardoor zowel praktisch als wetenschappelijk rigoureus is.

Aan het einde van deze cursus worden al uw gezondheidsvragen beantwoord op een manier die toegankelijk, diepgaand en wetenschappelijk is. De cursus combineert het nieuwste voedingsonderzoek met praktische casestudy's, een robuust voedingskader en is ontworpen om ervaringsgericht en praktisch te zijn.

De NHN-cursus bestaat uit 17 multimedialessen - geschreven, audio, visueel en praktisch (met meer dan 650 pagina's uniek historisch en actueel onderzoek) waarmee je je gezondheid en leven naar een heel nieuw niveau kunt tillen! Word geen statistiek. Leer hoe u verantwoordelijkheid kunt nemen voor uw gezondheid om de vele degeneratieve ziekten en geestelijke gezondheidsproblemen te vermijden die onze samenleving teisteren. Topvoedingsbiochemici, artsen, hartspecialisten, kanker- en diabetesspecialistenmaterialen maken deel uit van de cursus. De meeste vereiste lees- en leerboeken zijn in downloadbare indeling.

Dit is een groenblijvende cursus en kan als zodanig op elk moment van het jaar worden gestart. De cursus is ook zo opgebouwd dat studenten snel kunnen overgaan van de noodzakelijke basisprincipes van de voedingswetenschap naar meer praktische toepassingen. Het materiaal is duidelijk en uitgebreid en maakt gebruik van de nieuwste voedingswetenschap, studienotities, bibliografie en omvat online forums, e-mail- en Facebook-ondersteuning en nieuwsbriefupdates.

Als erkenning voor uw inspanningen en na voltooiing van alle opdrachten die voldoen aan het vereiste slagingspercentage van 80%, ontvangen succesvolle kandidaten een diploma, uitgegeven door de International Academy of Natural Health.

De cursus wordt gegeven via een combinatie van notities en praktijkopdrachten die beschikbaar zijn op het Academieportaal. Tijdens de cursus worden studenten aangemoedigd om een actieve rol te spelen door het behandelde materiaal kritisch te evalueren en het te koppelen aan hun eigen ervaring.

Uw studie zou het bestaande inkomen vergroten als u zich in een gezondheidsgerelateerd veld of in de detailhandel bevindt. U kunt de principes toepassen op een gezondheidsgerelateerd bedrijf, zoals een reformwinkel, cateringbedrijf, restaurant, school of elk bedrijf dat zich bezighoudt met mensen van alle leeftijden.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Meester van voeding
  • Honolulu, Verenigde Staten
 • Doctor in de wijsbegeerte (Ph.D.) in wetenschappelijke voeding
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Bologna, Italië
 • Online Master in volksgezondheid
  • Online USA