Keystone logo
© Eva Dang
The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

Invoering

Ons verhaal

The Open College of the Arts werd in 1987 opgericht door Michael Young, Lord Young of Dartington, de drijvende kracht achter tal van burgergerichte en educatieve initiatieven zoals de Consumentenbond, het National Extension College en de Open Universiteit.

Young's oorspronkelijke visie was om het grote publiek de kans te bieden om kunstacademes van hoge kwaliteit te volgen door middel van afstandsonderwijs, zonder voorafgaande kwalificaties of beperkingen. Hij zag de OCA als een middel om het leven van mensen te transformeren en gaf hen de gelegenheid en vaardigheden om hun creatieve talenten onder leiding van professionele kunstenaars uit te drukken. We leven nog steeds volgens die waarden.

Tegenwoordig is de OCA een bloeiende educatieve liefdadigheidsinstelling met als doel de deelname aan kunsteducatie te verbreden. Jaarlijks studeren meer dan 2000 studenten creatieve en visuele kunstcursussen en -graden door open te leren bij ons. OCA-strategie wordt bepaald door een Board of Trustees. Ons hoofdkantoor bevindt zich op de site van een voormalige mijn in Barnsley, South Yorkshire en al onze docenten werken vanuit hun huizen of studio's.

OCA maakt deel uit van de Universiteit voor de Creatieve Kunsten

De Universiteit voor de Creatieve Kunsten (UCA) is een van de toonaangevende gespecialiseerde universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en biedt een reeks cursussen op het gebied van kunst, architectuur, communicatie, design en media op vijf campussen in het zuidoosten van Engeland. Afgestudeerden zijn Zandra Rhodes, Karen Millen en Tracey Emin.Op 1 november 2016 werd The Open College of the Arts een onderdeel van de Universiteit voor de Creatieve Kunsten. Deze fusie bouwde voort op een hechte werkrelatie die in 2010 werd opgericht.

De studentenvereniging (OCASA)

Wanneer je je inschrijft, word je lid van de OCA Student Association (OCASA), die fungeert als de stem van studenten. Het college neemt de studentvertegenwoordiging serieus. De OCASA-president woont onze bestuursvergaderingen bij, zodat de stem van de student op het hoogste niveau te horen is.

Locaties

  • Barnsley

    Redbrook Business Park Wilthorpe Road, S71 1ET, Barnsley

Vragen