Keystone logo
The Poynter Institute

The Poynter Institute

The Poynter Institute

Invoering

The Poynter Institute is een wereldleider in journalistiek. Het is 's werelds toonaangevende instructeur, innovator, samensteller en hulpmiddel voor iedereen die burgers wil betrekken en informeren.

Poynter pleit voor vrijheid van meningsuiting, burgerdialoog en meeslepende journalistiek die burgers helpt om deel te nemen aan gezonde democratieën. We bereiden journalisten over de hele wereld voor om machtige mensen verantwoordelijk te houden en eerlijke informatie te promoten op de markt van ideeën.

Poynter is een inspirerende en praktische plek, die de gevarieerde ambachten van de journalistiek verbindt met zijn hogere missie en doel. Van persoonlijke coaching en intensieve hands-on seminars tot interactieve online cursussen en mediarapportage, Poynter helpt journalisten hun vaardigheden aan te scherpen en storytelling te verbeteren gedurende hun hele loopbaan.

We brengen Poynter-docenten en experts uit de industrie samen om de kruising van journalistiek, technologie en algemeen belang te verkennen.

Van gepersonaliseerde coaching en hands-on seminars tot interactieve, online cursussen, Poynter-lessen zijn ontworpen om uw vaardigheden aan te scherpen, uw carrière te verbeteren en uw verbeelding te prikkelen. Onder leiding van onze faculteit en de knapste koppen uit de branche en meest ervaren journalisten en docenten, verbindt de Poynter-ervaring je met bekwame leraren en met andere studenten van het vak.

We leren degenen die beheren, bewerken, produceren, programmeren, rapporteren, schrijven, bloggen, fotograferen en ontwerpen, of ze nu lid zijn van nieuwsorganisaties of als zelfstandige ondernemers werken. We onderwijzen degenen die lesgeven en studenten op de middelbare school, de middelbare school en de universiteit - de journalisten van morgen. En we leren het publiek, zodat ze beter begrijpen hoe journalistiek wordt geproduceerd en hoe ze voor zichzelf kunnen bepalen of het geloofwaardig is.

Locaties

Locaties
  • 3rd Street South,801, 33701, Saint Petersburg

Vragen