Keystone logo
© BIMM University
The Realistic Trader

The Realistic Trader

The Realistic Trader

Invoering

Wat is The Realistic Trader ?

We zijn een bloeiende gemeenschap van duizenden positieve gelijkgestemde individuen die leren, handelen, groeien en socialiseren. We richten ons vooral op het veilig kapitaliseren van de Crypto-markt en in 2017 maakten de crypto-waarschuwingen van Siam zijn community meer dan £ 4 miljoen in gecombineerde winst.

Crypto-valuta's

Mis niet de grootste kans van je leven ...

Simpel gezegd, ze bieden een van de beste "kopen, vasthouden

In feite is dit de eerste keer dat een nieuwe belangrijke activaklasse is gecreëerd voor de wereld sinds 1694 toen de Bank of England voor het eerst een staatsobligatie uitgaf! Dat is 323 jaar geleden! Dat zou u enig idee moeten geven van hoe zeldzaam het is om te kunnen investeren in onaangeboord, nieuw grondgebied.

Maak kennis met Siam Kidd

The Realistic Trader

Wie is Siam Kidd? Hij is een voltijdse investeerder / handelaar, heeft 7 winstgevende bedrijven en leerde hoe hij eenvoudig kon handelen via harde vallen en opstaan. Hij zegt: "Ik was waarschijnlijk de slechtste handelaar van de wereld gedurende de eerste zes jaar en verloor constant geld, voordat de zaken consistent werden. Mensen hoeven niet dezelfde rotzooi door te maken die ik deed ... "

The Realistic Trader : Learn, Trade, Socialize, Grow

Locaties

  • Norwich

    9 Church Rd, Blofield, Norwich NR13 4NA, , Norwich

    Vragen