Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

Invoering

De online programma's en cursussen van UNC-Chapel Hill brengen de voordelen van openbaar onderwijs in Carolina naar betrokken burgers, professionals en leiders over de hele wereld. Ons doel is om iedereen gelijke toegang te bieden tot academisch en carrièresucces - ongeacht je locatie, ras, ervaring, wereldbeeld, vaardigheden of identiteit.

De online programma's en curricula van UNC-Chapel Hill, aangeboden via verschillende professionele scholen, centra en instituten, helpen je om je academische en professionele interesses om te zetten in verrijkende ervaringen in elke fase van je carrière.

Waarom kiezen voor UNC-Chapel Hill Online?

UNC-Chapel Hill is een wereldleider die bekend staat om zijn innovatieve onderwijs en baanbrekend onderzoek. Als oudste openbare universiteit in de Verenigde Staten heeft Carolina een cruciale rol gespeeld bij het opbouwen van een sterkere, meer gediversifieerde economie voor de bevolking van North Carolina en daarbuiten.

De online leerervaringen van UNC zijn zo ontworpen dat u, ongeacht waar u woont, ongeëvenaarde onderwijsmogelijkheden en een cultuur van interdisciplinaire samenwerking kunt verwachten die de Tar Heel-gemeenschap verenigt.

Locaties

  • Chapel Hill

    Chapel Hill, Verenigde Staten

    Vragen