Keystone logo
The College of Contract Management (Online)

The College of Contract Management (Online)

The College of Contract Management (Online)

Invoering

College of Contract Management in het Verenigd Koninkrijk is een toonaangevende online aanwezigheidskollege voor Engineering, Construction, Management, English, en Training en CPD cursussen.

Als wereldwijde organisatie biedt het online cursus aan online aanwezigheid (live online) aan studenten over de hele wereld. Het biedt geavanceerde diploma level cursussen, professionele praktijkcursussen, CPD en trainingskursussen aan de bouwindustrie aan de professionals van de toekomst die op het punt staan ​​om lichte carrières te bereiken en kunnen energieke wereldwijde leiders van de bouwsector worden. Daarnaast biedt het een effectief Engels taalprogramma genaamd NESOL dat native native English voor Speakers of Other Languages ​​levert.

De Online Aanwezingscursus betekent dat u niet noodzakelijkerwijs uw werkplek moet verlaten, u hoeft niet noodzakelijk uw huis en familie te verlaten. U woont live online lezingen en tutorials vanuit uw huis of onze buitenlandse leercentra. Het College brengt een geweldige kans om standaard Britse opleiding te leren tegen een betaalbare cursusprijs. Je zult voelen alsof je in een klaslokaal zit met online cursussen.

Het college is trots op de oprichting van het contract en het commercieel management Cursussen en van haar prestaties door middel van toegevoegde waarde en standaardcursussen. De kwaliteit en de waarde van de cursussen worden weerspiegeld in het succes van haar afgestudeerden die leiden de arbeidsmarkt.

Je kan problemen hebben met het kiezen van de juiste cursus die past bij je behoeften en interesses en het college heeft lokale carriereadviseurs of -centra in Zuid- en Oost-Azië en het Midden-Oosten om te helpen. Het college is van plan om zijn carrière voorlichtingsdiensten naar Rusland en Zuid-Amerika uit te breiden in de toekomst ook. De loopbaanadviseurs zijn hier om u te begeleiden en u helpen bij de cursus die het beste aansluit bij uw interesses en carrière ambities kiezen.

Het College van Contract Management biedt een erkende kwalificatie en set van vaardigheden, en deze kan de deur openen naar toekomstige carrièremogelijkheden en progressie.

Onderwijzen en leren

De leer- en leerstrategieën voor elk vak zijn afgeleid van de cursusuitkomsten. Collaboratieve Online Aanwezingsonderwijsmethoden worden gebruikt om programma-doelstellingen te bereiken, zoals live online lezingen, cursusnotities, tutorials, oefeningen, groepsdiscussies, feedback over de inzendingen van studenten en online presentaties.

Het Online Aanwezingsmodel, die samenwerking stimuleert in een interactieve leeromgeving, heeft zijn traditionele focus op content delivery en communicatie, samen met de nadruk op de wereld van technologie.

Diverse online leerbronnen zijn ontwikkeld om zelfstandig leren te ondersteunen. Lezing notities, leeslijsten, opdrachten en tutorials briefings ondersteunen zelfstandig online leren. Van studenten wordt verwacht dat ze uitgebreid worden gelezen. Reading kan worden gebruikt om specifieke onderwerpen in de diepte te verkennen, een reeks standpunten te verkennen, vragen te ontwikkelen en mogelijke antwoorden te identificeren. Groepwerk is zodanig ontworpen dat studenten leren collectieve of coöperatieve werkprocessen organiseren en structuren.

Studenten worden ook aangemoedigd om online live lezingen bij te wonen die audio- en video-interactie tussen docenten en studenten vergemakkelijken. Het college heeft de meest effectieve strategie van online aanwezigheids- en leercentra geïntroduceerd om online lezingen, tutorials en discussies te faciliteren met de docenten en de mentor om de mate van interactie tussen de medeleerders en docenten te vergroten.

Locaties

Locaties
  • 5 St. Georges Yard Farnham Surrey, GU9 7LW, UK Online

Vragen