Keystone logo
© Tomas Sackmann | Think Tank Training Centre
Think Tank Training Centre

Think Tank Training Centre

Think Tank Training Centre

Invoering

Think Tank Training Centre is opgericht in 2005 en biedt artiesten een gespecialiseerde, carrièregerichte opleiding in Computer Graphics (CG) die hen klaarstoomt voor een boeiende carrière in VFX, Game Art en Animatie.

Think Tank-studenten leren rechtstreeks van werkende professionals, werken met de nieuwste software, bouwen onschatbare studioconnecties op en ontwikkelen een portfolio dat klaar is voor de industrie.

Studenten kunnen kiezen tussen studeren volledig Online of via innovatieve Think Tank Hybride model. Door te studeren Hybride, studenten beheersen zowel de fundamenten en geavanceerde technieken van 3D Art op afstand voor de overgang naar de Think Tank Campus in Vancouver, Canada, voor een meeslepende, portfolio-gerichte laatste termijn.

Hoewel er geen toelatingsbeurzen beschikbaar zijn, krijgen studenten gedurende hun hele programma de kans om een beurs te verdienen op basis van verdienste. Gepersonaliseerde betalingsplannen en begeleiding bij financiële hulp (Canadese aanvragers) zijn ook beschikbaar. Neem vandaag nog contact op met een lid van ons Admissions Team!

toelatingen

Het voltooien van uw Think Tank -aanvraag is een proces dat uit meerdere stappen bestaat en dat tijd, aandacht voor detail en mogelijk enkele voorbeelden van uw werk vereist. Maar uw reis begint met het instellen van een account — en dat is eenvoudig!

Uw voortgang wordt onderweg opgeslagen en u kunt deze op elk gewenst moment bewerken. Wanneer u het einde bereikt, moet u aanmeldingskosten betalen voordat u de aanvraag indient. Als u op enig moment een vraag heeft, kunt u contact met ons opnemen via de chatknop rechtsonder in het scherm.

Beurzen en financiering

De Doers and Dreamers Digital Arts Scholarship, gecreëerd in samenwerking met Warner Bros. Discovery, is ontworpen om kansen te creëren binnen de entertainmentindustrie voor artiesten uit historisch over het hoofd geziene gemeenschappen. Mensen van alle geslachten, capaciteiten en identiteiten uit ondervertegenwoordigde gemeenschappen in Canada, inclusief leden van inheemse, zwarte en raciale groepen, mensen met een handicap en LGBTQ2+-gemeenschappen worden aangemoedigd om zich aan te melden voor dit initiatief.

Dit programma is exclusief voor Canadese staatsburgers, permanente inwoners en landimmigranten. Mensen van alle geslachten, capaciteiten en identiteiten uit ondervertegenwoordigde gemeenschappen in Canada, inclusief leden van inheemse, zwarte en raciale groepen, mensen met een handicap en LGBTQ2+-gemeenschappen worden aangemoedigd om te solliciteren!

Ranglijsten

  • Geclassificeerd als nr. 1 in creatieve instelling in Canada
  • Gerangschikt als nr. 1 op school wat betreft visuele effecten in Noord-Amerika
  • Gerangschikt als nr. 3 in gameontwerp en -ontwikkeling wereldwijd
  • Geclassificeerd als nr. 1 in school in 3D-animatie in Canada

Locaties

  • North Vancouver

    107 W Esplanade North Vancouver, British Columbia Canada, V7M 1A1, North Vancouver

Vragen